Синди Крауфорд на 49 пусна снимки без фотошоп

0

Синди КрауфордДен преди да стане на 49 /20 февруари/, Синди Крауфорд показа на света тялото си, без обработка с фотошоп.

Подаръкът за всички фенове на емблематичната манекенка и топ модел от 90-те години беше пуснат в интернет още в навечерието на рождения й ден. С фотографията тя хвърли ръкавицата в лицето на така модерната в последно време beauty индустрия.

Всъщност фотосесията е била направена още преди две години за списанието Marie Claire и то за неговото латиноамериканско издание. Необработените снимки ще бъдат официално публикувани на страниците на изданието чак този април.

Синди Крауфорд„Снимките имат за цел да покажат, че и мислените за перфектни жени – манекенките също имат своите недостатъци. Фотографиите на Синди доказват още веднъж, че известните са хора като всички останали“,

се казва в коментар от редакцията на списанието Marie Claire.

„Всяка възраст те предизвиква да се чувстваш добре в кожата си… наистина го мисля. Ако всички жени по света се отнасяха към себе си със същата любов, както и към своите близки, то това щеше да бъде един истински прекрасен подарък за обществото ни. Голямата тайна, която те превръща в привлекателен човек, се нарича увереност. Хората виждат увереността и я оценяват“,

Синди Крауфордтвърди топ манекенката от близкото минало Синди Крауфорд, чиято запазена марка продължава да е малката бенка над горната устна. Кроуфорд е била на кориците на стотици световноизвестни списания. Обявена е за № 3 в TOP 40 на най-горещите знаменитости на VH1 за последната декада на 20 век.

Почти недостижими стандарти е наложила бюти индустрията за световните модели. Преди да бъдат публикувани на страниците на което и да е списание, на който и да е вестник снимките преминават през детайлно ретуширане. Всички недостатъци се премахват, а самият силует буквално се „моделира“. Изчиства се всяко петънце по кожата, формите на лицето също се променят. И всичко това в името на съвършената визия, въпреки че всички сме наясно – в живота нищо и никой не е идеален.

Тази параноя по недостижимата перфектна визия води и до увеличаване броя на дамите, които си докарват депресии и хранителни разстройства.

Синди Крауфорд

Синди Крауфорд със съпруга си Ранди Гербер и децата им Пресли и Кая

Ето защо смелостта на Синди Крауфорд да покаже себе си в натурален вид внася свежа глътка въздух в иначе непрогледния и безкраен тунел на beauty индустрията в световен мащаб. Надежда за бавна, но сигурна промяна. Надежда, че истината отново ще се върне като основен постулат, дори в сегментите моден подиум и красота. Надежда, че отново ще бъдат оценявани истинските, неподправените женски форми.

Синди Крауфорд

Синди Крауфорд заедно с Ясмин Ле Бон, Наоми Кембъл, Ева Херцигова и Хелена Кристенсен по време на снимките на „Girl panic“ на Дюран Дюран

Едно от последните превъплащения на Синди Крауфорд беше във видеоклипа на Duran Duran „Girl panic“, заедно с още четири манекенки и топ модели от 90-те – Ясмин Ле Бон, Наоми Кембъл, Ева Херцигова и Хелена Кристенсен.

 

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg