Аврам Големечков: Чувството да си баща е уникално

0

Аврам Големечков, който стана трети в кулинарната надпревара на bTV MasterChef вече е горд баща на момче! Щастливият татко даде специално интервю за ДЕЛО, а ние му пожелаваме да приготвя само здравословни ястия на наследника си и да го въведе скоро във вкусния гурме свят!

Аврам ГолемечковЧестит първи син, Авраме! Как са бебето и майката?

Благодаря! Роди се по нормален път, в „Майчин дом“. Искам да благодаря на д-р Хранов, Валя Василева, сестра Галя Заялова и д-р Стойкова. Роди се с идеални размери – 55 см ръст и  4,250 кг тегло.

Какво е чувството да си баща?

Няма друго такова чувство, не знаеш какво се случва. Няма значение дали си ял, спал, чувстваш се много жизнен. Пълен съм с енергия!

Избрахте ли вече име?

Да, Антоан. С моята буква започва, а майката избра останалите букви.

Бронзов медалист си от първото издание на Мастър шеф – България. Стои ли на дневен ред пред теб отварянето на собствен ресторант?

Не, със сигурност няма да отварям ресторант. Нямам физическата, нито финансовата възможност в момента. Това е една моя мечта, която ми се ще да реализирам в бъдеще.

Аврам ГолемечковТ.е. момента си ангажиран само с фризьорския салон?

Да, с фризьорството и вече с детето. Сега ще правим турне със Стефан Стефанов „Гурме на колела“ в цяла България. На 11 юли сме и със Симеон Червенков в Арбанаси, където ще имаме гурме вечеря. На 20 юли ще сме в Стара Загора. Ще направим вечеря за всички от Дома за деца, лишени от родителски грижи, където ще се опитаме да ги зарадваме. Тази инициатива я правим безвъзмездно. (повече информация може да намерите тук – facebook.com/events/739237892854734/ )

Ако в България има риалити формат за фризьори, би ли се включил?

Със сигурност. Най-малкото, за да си сверя часовника с колегите от другите вериги и другите салони.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg