Тя сложи хапче от това лекарство в пералнята. Петната изчезнаха, а дрехите искрят от белота

0

Искате бялата Ви фланелка или риза да е отново искряща от белота? Няма по лесен начин от този, който леля ми сподели. Пробвах го и наистина – всички засечени с времето бели дрехи и спално бельо си върнаха истинското бяло. Тайната е в една таблетка… аспирин, която трябва да сложите заедно с прането в пералнята.

сложете аспирин с прането в пералнята

Да, наистина – хапче от това широко разпространено лекарство конкурира всички скъпи продукти за отстраняване на петна!

Два лесни начина за пране на белите дрехи с аспирин

номер, цифраРазтворете половин скатула аспирин – 5 таблетки в 8 литра топла вода. След това накиснете белите си дрехи в този вълшебен разтвор и ги оставете така през нощта. Като се събудите пуснете дрехите на кратка програма и ще се удивите на забележително снежнобелия им цвят още на простора.

Леля ми съветва да натрошите предварително аспирина. По този начин лекарството ще се разтвори доста по-бързо във водата и ще действа още по-активно на пожълтелите Ви дрехи.

номер, цифраПуснете 2-3 таблетки аспирин в „домашната прислужница“, както нарича леля ми пералнята. Правите ли го при всяко пране на бели дрехи, ще възвърнете сияйния бял цвят дори на дрехите, които вече сте прежалили. Ефектът ще е повече от зашеметяващ, ако преди този начин практично използвате първото й предложение с накисването.

Запомнете – никакви петна не могат да устоят на вълшебната формула на аспирина. Тези безценни съвети леля ми е научила от нейна бивша съученичка, която сега живее на остров Тасос.

сложете аспирин с прането в пералнятаВече знаете най-евтиния и лесен начин как да перете белите си дрехи, без да оставяте жълти петна по тях.

И най-важното – аспиринът не вреди на дрехите по никакъв начин.

След като леля ми сподели тези лесни начини за изпиране на белите завивки, панталони, блузи и тениски, вкъщи аспиринът вече се използва основно за… пране 🙂

Ще се убедите и Вие, че действа доста по-добре и от белина.

Моят съвет е да опитате тези трикове, защото съм сигурна, че ще останете доволни от крайния резултат. Още един интересен метод може да видите ТУК.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg