Сърдитата котка превзе и Панаира на играчките

0

сърдитата коткаЧували ли сте за Сърдитата котка? Тя е световноизвестна и ако не знаете за нея, това наистина е пропуск. Става дума за едно от забележителните животни, което винаги изглежда сърдито и нацупено, но всъщност е много мила и гальовна писана.

Сърдитата котка е толкова известна, че подобно на всички знаменитости, нейното присъствие на дадено събитие се превръща в истинска сензация. Последното такова събитие, което посети като гост сърдитата котка, беше „Панаирът на играчките“ в Манхатън, Ню Йорк.

сърдитата коткаПисаната, която всъщност се казва Тардар Сос, се прояви като истинска звезда по време на изложението на играчки, проведено в центъра „Джейкъб Джавитс“. Повече от два часа, световноизвестната котка участваше в различни промоции, които се провеждаха по това време. Някои от тях включваха продажба на плюшени играчки, копия именно на Сърдитата котка, а други представляваха продажба на нашийници и пантофи с нейната тъжна муцунка. Освен това, като истинска звезда, Тардар Сос позираше търпеливо, докато феновете й си правеха селфита с нея.

сърдитата коткаСърдитата котка или Grumpy cat, стана известна преди две години. Това се случи когато братът на нейната стопанка Табата Бундесен от Аризона, публикува снимка на писаната със сърдито изражение в сайта Reddit. След интереса към снимката, бе качен и неин клип в You Tube, който отбеляза забележителните 17 милиона гледания. Писаната придоби световна известност много бързо и в момента има повече от 6 милиона почитатели в социалната мрежа Фейсбук, над 500 000 последователи в Инстаграм и над 250 000 в другата социална платформа – Туитър.

Уникалната муцунка със сърдито изражение на Тардар Сос, според собственичката й се дължи на заболяване, наречено котешки дуорфизъм. Въпреки това, сърдитата писанка е звезда в десетки реклами, а вече има и собствена марка айс кафе, наречена „Гръмпучино„. Нейната световна популярност е отскоро, но въпреки това котката вече е милионер, тъй като е успяла да натрупа състояние от 100 милиона лири. Богатството й надвишава това на много от големите звезди на Холивуд, като например Никол Кидман, Камерън Диас и Мат Деймън.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg