Ал Бано и Ромина Пауър заедно на Сан Ремо след 24 години

0

Ал Бано и Ромина ПауърЗвездите на италианската музика от близкото минало Ал Бано и Ромина Пауър, ще се завърнат на сцената на фестивала в Сан Ремо, след 24 години. Двамата бивши съпрузи, които дълги години бяха и музикален дует, при това изключително успешен, за първи път след толкова години ще пеят на 65-то издание на фестивала на италианската песен, който се провежда в Сан Ремо.

Дуетът няма да бъде част от конкурсната програма на фестивала, а ще е сред гостите и то още на първата фестивална вечер.

Ал Бано и Ромина Пауър

Една от сватбените снимки на Ал Бано и Ромина

Ал Бано и Ромина Пауър, които бяха партньори на сцената и в живота, имат 4 деца. Преди две години, те изненадващо обявиха, че след 19 години пауза, ще изнесат своя първи съвместен концерт в Москва. Руската столица не е избрана случайно от тях. Причината е, че там двамата италианци имат изключително много почитатели.

Бившите партньори на сцената и в живота претърпяха много бурни отношения през изминалите 19 години. Те се разделиха, след като дъщеря им Иления изчезна безследно. Двамата си размениха редица обвинения по този повод. Агонията и мъката по изчезналата им дъщеря продължава, защото тя така и не бе открита, но по молба на нейните родители съвсем скоро бе обявена за мъртва.

Ал Бано и Ромина Пауър

На песенния фестивал Евровизия през 1976 г.

През тези години Ал Бано намери и нова любов, с която се обвърза – Лоредана Лечизо. И макар с нея да имат две деца, двамата се разделиха.

Затова съвсем естествено новината, че Ал Бано и Ромина ще се появят заедно на сцената в Сан Ремо, след толкова много години, предизвика голямо вълнение, а събитието се очаква с интерес.

Фестивалът на италианската песен Сан Ремо тази година ще бъде от 10-и до 14-и февруари в прочутия театър „Аристон“.

Това ще е 65-то издание на най-големия музикален форум на Апенините, който традиционно е обект на световен интерес. В надпреварата са утвърдени имената на 20 участници, сред които и световно известни изпълнители като Лара Фабиан, Нек и Раф.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg