5 лесни упражнения със собствено тегло за изгаряне на мазнини от Станимир Михов (видео)

1

Влез във форма с тази лесна и приятна кръгова тренировка. Всичко, което ти трябва е собствената ти тежест и добра воля. За да я изпълниш, няма да са ти необходими фитнес уреди или специална екипировка, а само твоето собствено тегло. Препоръката е от фитнес инструктора Станимир Михов.

Крайният резултат от тези лесни упражнения е изгаряне на мазнини и постигане на една добра спортна форма.

От голям плюс е това, че може да ги изпълняваш навсякъде. Нямаш време да посетиш залата (фитнеса)? Е, твоят дом се превръща в спортно спасение!

Тези упражнения, се изпълняват под формата на кръгова тренировка. Т.е. тренировката приключва, след като си преминал през всички упражнения, които са общо 5 на брой. Всяко упражнение е желателно да се изпълни за 20 секунди, а целият кръг може да се повтори между 2 и 4 пъти.

Колко пъти ще повториш тренировката, зависи само от теб, но ако си начинаещ, спокойно можеш да регулираш повторенията и секундите за изпълнение.

Основно правило, ако желаеш да изгориш повече калории и мазнини, е да не почиваш между всяко от тези упражнения.

Ако си начинаещ и това е първата ти тренировка от такъв тип, може да започнеш с 1 кръг от всички упражнения, като ги правиш по 20 секунди всяко. Докато изпълняваш упражненията, не бързай, стреми се да поддържаш средно темпо.

След като изпробваш тренировката, много ще се радвам, ако споделиш с какво впечатление си останал от нея.

Това беше предложението ми за една приятна и доста продуктивна тренировка. Тя е подходяща, ако нямаш време да отскочиш до фитнеса или пък си поел някъде на път, например на море! 🙂

Ако видеото е било полезно за теб, ще се радвам да го споделиш с приятел и да му помогнеш да се мотивира да поспортува, също като теб.

Време е да станеш от стола и да предизвикаш себе си! 🙂

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!1 коментар

Коментирай в Delo.bg