5-годишно дете-аутист е новият световен вундеркинд (снимки и видео)

0

Петгодишно момче от Лос Анджелис е новият световен вундеркинд! Рамзес Сангино изумява учените със своята телепатична способност да отгатва числата с голяма точност, които произволно си намисли майка му.

В момента малкият вундеркинд решава сложни математическа задачи и изучава седем езика. Неговите умения са да разчита от разстояние числата, които се изправят пред погледа на майка му Никс. Именно това го поставя в челната петица на вундеркиндите в света.

дете вундеркинд

Рамзес страда от силна форма на аутизъм. В клипчета, качени в мрежата от майка му, се вижда как той чете мислите на майка си и отгатва 38 числа, написани на дъска, без да ги вижда.

дете вундеркинд

Според тестове в лабораторна среда, проведени с Рамзес от д-р Даян Пауъл от Харвардския медицински университет, той познал чрез телепатия 16 от 17 числа. Учените обясняват тази негова дарба с обстоятелството, че тъй като не е могъл да развие нормална комуникация с майка си заради аутизма си, той е развил с нея паралелна, паранормална телепатична връзка.

дете вундеркинд

В опитите си д-р Пауъл използвала генератор на случайни числа. Майката ги записвала и започвала да си мисли за тях. Рамзес безпогрешно ги отгатвал. Сега големият проблем е намирането на подходящо училище за вундеркинда, защото той се оказал един от най-умните 5-годишни малчугани на света. Рамзес свободно рецитира текстове на древногръцки, на староеврейски, на арабски и на японски, може да напише цялата таблица на Менделеев.

дете вундеркинд

Майката на момчето също се хвали със свръхестествени възможности. Тя можела да влиза в телепатична връзка с избягалите от дома й котки, и да ги накара да се завърнат.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg