365-дневно предложение за брак (видео)

0

Да получи предложение за брак е мечта на почти всяка жена. За съжаление, в днешно време бракът не се радва чак на такова уважение, каквото преди години, затова и мнозина изобщо не стигат до тази крачка. Една от причините е, че много от мъжете нямат смелост да отправят заветното предложение или поне това е мнението на доста жени. Така или иначе, всички сме чували за случаи на особено романтични и впечатляващи предложения за брак, които са ни умилявали и карали да мечтаем…

365-дневно предложение за бракИ само си представете, че в света има мъж, който в продължение на цели 365 дни е отправял своето предложение за брак към любимата жена. Колко ли голяма любов трябва да изпитва човек, за да направи такова нещо? Или е въпрос на нежна и романтична душа? Преценете сами, защото историята е наистина интересна и трогателна.

Най-дългото, може би, предложение за брак, всъщност започва през 2014 година. След рождения ден на своята любима, нейният приятел започнал ежедневно да изписва на лист хартия „Ще се омъжиш ли за мен?“. Под всеки въпрос записвал и съответната дата, за да стане ясно, че въпросът е задаван във всеки един ден.

365-дневно предложение за брак

Освен това, всяко предложение влюбеният мъж записвал на видео. Когато изминали 365 дни, в които той задавал този един и същи въпрос на хартия и заснемал своето предложение, събрал всичките записи в едно общо видео.

365-дневно предложение за бракЗа да бъде всичко още по-вълнуващо и романтично, завел своята приятелка Дженифър заедно с нейното семейство на прекрасно пътешествие в Аруба. Именно там започнало постепенно да се сбъдва това толкова дълго и добре обмислено предложение за брак, което освен всичко друго е изисквало от автора му и голяма изобретателност.

Най-напред нищо неподозиращата Дженифър получила писмо от своята сестра. В него пишело тя да слезе във фоайето на хотела. Долу я очаквал брат й, от когото получила лист с указание, в което я приканвал да отиде на плажа. Там я чакали родителите й, въоръжени с таблет на който било заредено видеото с всичките 365 предложения. След като изгледала вълнуващото послание, жената се разплакала. Точно зад нея я чакал влюбеният й приятел отново с лист, на който пишело отново

„Ще се омъжиш ли за мен?“.

Едва ли има някоя жена на света, която след всичко това да отговори друго, освен „ДА“! Уникалното видео е гледано над 18 400 000 пъти в YouTube към този момент.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg