24 часа с по-голям бюст! Възможно ли е? Да!

0

Процедурата с инжектиране на физиологичен разтвор уголемява гърдите за цели 24 часа. Въпреки, че това е опасно за здравето на жените, доброволки не липсват, които искат по този начин да се разкрасят преди някое събитие.

biust3Методът е създаден, за да позволи на жените, които планират да си поставят импланти за уголемяване на гърдите, да  усетят предварително ефекта на бъдещите нови гърди. Но съвсем неочаквано методът започнал все по-често да се използва като част от уикенд визията.

Обикновено, когато една жена обмисля варианта пластична операция за уголемяване нагърдите си, лекарите й дават две възможности за избор, въз основа на които да вземе решение за техния размер и форма. Първата възможност позволява на жената да „пробва“ специален сутиен с импланти и тениска, съобразени с предназначението и размера на гърдите, които жената желае, и втора възможност, която благодарение на модерните технологии генерира изображение на екрана на компютъра.

Въпреки това, и двата метода имат недостатък – показват само как ще изглежда една жена като визия с новите гърди, но никой от тях не й позволява да почувства гърдите. Ето защо, американският лекар Норман Роу предложил много практично решение – уголемяване на гърдите за 24 часа, което да помогне на жената да реши дали размерът е точен и дали операцията със сигурност е необходима.

biust4Как е възможно това? Солената вода, която е разтвор на физиологичния разтвор, който се инжектира чрез специална игла в тъканта на гърдата. Течността изпълва гърдите за около денонощие, след това се абсорбира от тялото и изчезва. Клиентката сама решава колко течност иска да се постави в гърдите й.

  • До сега след операциите дамите често остават разочаровани от новия размер на гърдите им. С инжектирането на физиологичен разтвор може преди операцията да се определи как точно ще изглеждат гърдите и да се избегне разочарованието – казва Д-р Норман Роу.

Лекарят посочва, че този процес е доста неприятен, но жените не се спират от болката, която може да се почувстват. Първоначалната идея на лечението била да помогне на жените в бъдещото планиране на пластичната операция.

Сега се оказва обаче, че дамите са много нетърпеливи да се появят в офиса в петък вечер, малко преди планираното събитие. Докторът има клиентки, които са били при него за процедурата дори три пъти, въпреки факта, че той предупреждава, че процедурата може да доведе до загуба на здраве.

– За нас, лекарите, това е явно предупреждение, че някои жени се отнасят към процедурата като към забавление, а не като медицинска помощ, както се предполага в първоначалния план – казва той.

biust2И въпреки факта, че медицинската етика повелява да не се извършва тази процедура отново върху същите пациенти, лекарите се решават да го правят от страх на черния пазар да не започне да се инжектира физиологичен разтвор нелегално.

Известният американски пластичен хирург д-р Майкъл Едуардс съветва жените, че ако става дума само за една вечер с по-голям бюст, то по-добрият избор е жените да си купят хубав сутиен с „пуш ъп” ефект, което ще бъде по-евтина и много по-безопасна опция за добър външен вид.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg