Не искаме бежанци

0

В цяла Европа се говори за бежанската криза, която настъпва и ще продължи да се задълбочава. Всички ръководни органи на Европейския съюз се опитват да налагат мнение, че „бежанците“ трябва да бъдат задържани в Източна Европа. Това няма как да стане! По ред причини ние с нищо не сме виновни за състоянието на „бежанците“. Нито сме длъжни, нито някой може да ни задължи да помагаме на хора, на които не сме направили нищо лошо. Бих се чувствал длъжен да помогна на човек, на когото съм навредил по някакъв начин или мога да бъда полезен. В този момент нашата държава е на такъв хал, че тя се нуждае от помощ!

Виновниците за състоянието на „бежанците“ и на държавите, от които те идват, са „Великите сили“, които са колонизирали преди векове цяла Африка и Близкия Изток. Държавите, които докараха до просешка тояга редица страни от Африка, днес ни нареждат, че трябва да се грижим за бежанците и ни определят разни квоти за прием! Не, господа европейци, няма да стане! С нищо не сме длъжни на тези хора! Длъжни сте вие!

Кои са големите колонизатори от последните два-три века? Франция, Англия, Холандия, Белгия, Германия! Тези държави са измъкнали всичко, което е можело да се натовари на кораб, и са го отнесли по родните си места! Как мислите, че са построени огромните Версай и Бъкингам? Ами красивите столици Париж, Брюксел, Лондон? С кърваво злато и диаманти, отнети от африканските народи.

Мили господа, когато вие сте превърнали тези народи в свои роби, ние сме били под „османско присъствие“ и не сме имали представа дори къде се намира Африка. Не ме е срам да кажа, че моите деди не са знаели къде се намира Африка, но вас трябва да ви е срам от това, че вашите деди са докарали до пълна бедност десетки страни в Африка! Приемете сега тези бежанци!

Аз мога да спя спокойно, защото и нас, както и тях, ни докарахте до просешка тояга и „бежанците“ няма да потърсят подслон в България, но вие му мислете! Обичате да казвате, че Европейският съюз е наследник на Древен Рим. Нали знаете кой е превзел и унищожил Рим? Да, точно така, варварите! Нови варварски племена идват към вас. Гответе се!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg