Изгубеният кръст в Кьолн и сексуалната гавра върху европейския труп

0

Бежанската криза в Европа е исторически прецедент. Неадекватно посегателство на „старата госпожа“ върху себе си. Катаклизмичният Захир, който властва над стария континент е невидим само и единствено за него и вместо да затваря граници, Европа ги отваря. Водена от хуманитарна подбуда, която e в сериозно противоречие на варварския свят, който носят със себе си бежанците „старата госпожа“ е на път да допусне исторически процес, който много бързо да измени демографската, а с това и религиозна структура на континента.

В Европа няма мъже, няма чест, няма човешко достойнство. Новите евроатлантически ценности, защитаващи варварството на малцинството, апотеоза на частното извращение над пасивната цялост. Европа безмълвно толерира палачите си. Навръх Нова година в Кьолн пред великолепната катедрала група мъже с очевиден арабски произход оскверни кръста и го заби в сърцето на „старата госпожа“. Стотици жени са подали жалби след новогодишната нощ, а началникът на полицията заяви, че сексуалните посегателства и тормоза над дамите в центъра на града са чудовищни и безпрецедентни. В Щутгарт и Хамбург също потвърдиха за подобни безчестия. Масови изнасилвания навръх Нова година в сърцето на Европа. Резултатът, освен сексуалното арабско облекчение, е озадачаващ. Кметицата на Кьолн помоли жените да бъдат по-внимателни, да спазват дистанция от „съмнителни“ хора и леко намекна да се спазва модел на поведение. Какво значи това? Може би да не се предизвикват излишно арабските жребци. Жените да не носят поли, да не се гримират… какво? Може би да носят бурки? Не звучи толкова нереалистично.

Ама на този площад нямало ли е мъже? Къде е онзи кръвожаден немски дух? Кой го приспа толкова дълбоко? Какво би станало, ако по време на Курбан Байрам пред главната джамия в Мека група европейски мъже изнасилват мюсюлманки? Можете ли да си представите жестокостта на екзекуцията, която ще ги застигне? Тръпки да Ви побият.

Политическото и жизненото бездействие на Европа е гумата, с която ще бъде изтрита от лицето на света.

Живият труп, отворил любезно врата на душманина си, подканвайки го към сношение, е предприел решителна крачка към пропастта. За да отстои себе си, за да оцелее, трябва да покаже зъби, нокти, острие на нож. Каквото повикало, такова се е обадило.

Защо обаче трябваше да ги викаме? Исторически погледнато това може да е някакъв реванш за времената на кръстоносните походи, на нацизма, но ние като европейци не сме длъжни да изкупваме чуждите и още по-важно „недоказани“ грехове. Европа е християнска, Европа е древна. Европа не е благотворително дружество, предлагащо висок социален стандарт под формата на помощи и безплатен групов и публичен секс, пък дори и в новогодишната нощ. Не знам какво стана с европейските мъже? Всички ли минаха на левия бряг, всички ли са опитомили мъжествеността си и са се скрили зад новоизмисления толеранс?

Да си спомним за онези романтични времена, когато по тези земи имаше рицари с мечове, а не мъже с поли и джобни ножчета, когато честта, достойнството, доблестта и мъжествеността значеха нещо повече от пиянско сбиване в дискотеката, епилация, изкуствени мускули и солариум. Европа има нужда от своите не метро- и ламбърсексуални мъже, а от рицарите, които ако не успеят да запазят дома си, то поне да защитят достойнството си.

Богоявление е, кръстът е хвърлен и осквернен в Кьолн, кой ще го извади и кой ще го носи – времето ще покаже.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg