Ислямът ще завладее Европа

0

На много хора не им е ясно, но именно България спасява Европа от арабско нашествие през Средновековието! Великият владетел хан Тервел успява да спре, макар и с помощ на Византия, арабите, които са били на път да навлязат в Континентална Европа и да се разпрострат по целия континент. Преди да падне под турско робство България изтощава до краен предел империята. Отпорът, който ние даваме на турците, е толкова силен, че те не успяват да се възстановят и да продължат инвазията си. Докато нашите деди са ги тъпчели, държавите в Централна Европа са успели да заздравят армиите си и да се противопоставят на Османската империя.

ислям

Сега, 7 века по-късно, Европа отново е на колене пред исляма. Огромни маси от хора плъзват по цяла Европа. Границите вече са затворени, но „бежанците“ държат на своето – те искат да намерят своето място в страни като Германия, Швеция, Дания и Австрия. Канцлерът на Германия вече заяви, че няма да приема всички имигранти, но вече е късно! Ето защо:

От самото си създаване ислямът се разпространява най-лесно чрез преселение на огромни маси от хора, изповядващи „правата вяра“. Както самият Мохамед се мести от Мека в Медина, за да покаже и приобщи към исляма нови последователи, така и днешните „бежанци“ се опитват да се преселят в Европа с тази цел.

ислям 3

За огромно съжаление на цяла Европа този път България няма да може да спаси Стария континент. Нашата мила България се намира в такова положение, че самата тя има нужда от помощ. Ако Европа не се вземе в ръце, рискуваме да живеем в една огромна ислямска общност. Именно вярата ни е запазила през цялото петвековно робство, а сега наблюдаваме в Европа как изцяло се подменя една вяра с друга.

Искрено се надявам нещата да се оправят, но само с пожелания няма да стане. Идва време да се действа! Идва време за мъже!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg