Галин: „Роклята ти пада“ е закачка с абитуриентките

0

Галин е сред най-актуалните имена в българския попфолк. Роден е в Добрич, където завършва музикалното училище. В момента учи антропология и социология в УНСС. Феновете му го определят като „машина за хитове“. Преди дни бе премиерата на новата му песен „Роклята ти пада“, в която участие взима и Яница. Парчето, посветено на абитуриентските балове може да се похвали с над 1,5 млн. гледания в YouTube само за 10 дни.

– Защо избра толкова предизвикателно заглавие за новата си песен?

– Не смятам, че заглавието е чак толкова предизвикателно. Просто исках да си направя закачка с абитуриентките, защото песента излезе точно в разгара на баловете.

Галин, Яница– Как реши да поканиш Яница в този проект?

– Прецених, че песента има нужда от женско присъствие, а Яница беше подходящ избор. Бях забелязал напоследък,че доста млади хора, които са част от моята аудитория, харесват и нейната музика. Песните й се приемат добре, тя самата изглежда отлично, а и като хора си допаднахме доста.

– Както сам каза в момента е разгарът на абитуриентските балове. Как се приема песента от празнуващите?

– Смятам, че песента се приема доста добре. Хората се забавляват на нея, броят, танцуват. Дори много мои приятели се ядосваха, защо не е излязла, когато те са били абитуриенти, за да й се изкефят максимално.

– Ти също в недалечното минало си бил абитуриент. Разкажи ни за твоя абитуриентски бал.

– Беше много яко, изкарах си много добре. Помня, че се забавлявахме до сутринта. Първо бяхме в ресторант, после в дискотека. Всички бяхме много весели и щастливи.

Галин– Имаше ли покани да бъдеш кавалер на някое момиче тази година и успя ли да зарадваш някоя абитуриентка?

– Получих доста предложения, но не успях да откликна на нито едно, защото графикът ми с участия е изключително натоварен. Просто не съм имал физическата възможност да присъствам на нечий бал към момента.

Галин– На прага сме на летния сезон. С какво ще изненадаш феновете си през следващите месеци?

– Надявам се да успея да ги изненадам с още по-големи хитове и още по-креативни и интересни видеоклипове. По принцип не обичам да говоря за проектите си предварително и да издавам информация, за да не се създават очаквания. По-добре всичко да е изненада до последно.

– Да очакваме ли скоро албум?

– Да, запланувал съм да го издам тази година, но може би това ще се случи чак есента или най-рано септември.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg