Чудо на природата – котка роди чихуахуа!

0

Ако сте фен на кучетата и котките, няма как да не сте щастливи ако се сдобиете с тези любимци .. дори да е неочаквано за вас. Ако се чудите как може да стане това, ето и отговора:
Чудо на природата - котка роди чихуахуа!„Дейли експрес“ публикува историята на един пенсионер от Китай, която наистина изуми света – мъжът твърди, че неговата котка наскоро е станала майка на котило, сред което има и … кученце от породата чихуахуа. Младата майка, която е родила котенцата и кученцето е на 3 години и се казва Ню Ню. Нейният стопанин е бил не по-малко същисан от гледката на която е станал свидетел, докато е асистирал при раждането. По думите на 74-годишния Цзя Вейнуан, неговата писана е родила пет бебета, едното от които е чихуахуа.Чудо на природата - котка роди чихуахуа!

Възрастният китаец няма никакво обяснение какво е станало, за да се появи това кутре сред котешкото котило. И макар твърдението му да противоречи на логиката, мъжът е категоричен, че е станал свидетел на целия родилен процес.
Китаецът признава, че в първия момент не е обърнал голямо внимание и не е открил разликата между бебетата. След като раждането приключило обаче и той ги разгледал по-отблизо с изумление забелязал, че сред тях има и кученце от породата чихуахуа.
Чудо на природата - котка роди чихуахуа!Според Цзя Вейнуан, няма как неговата домашна любимка Ню Ню да е успяла да се чифтоса с куче. Причината е, че той лично е занесал котката у свои приятели, за да се чифтоса с тефния котарак. Двете животни стояли заедно затворени два дни. Пенсионерът разказва, че през целия си живот никога не е чувал за подобно нещо и затова ситуацията на която е станал свидетел е изключително объркваща за него. Според него много хора може и да си помислят, че лъже, но всъщност целта му е да даде гласност на този случай, за да може някой учен да даде логично обяснение на този феномен.Чудо на природата - котка роди чихуахуа!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg