Сватбата на Мария и Христиан Гущерови

0

Бляскаво и стилно бе сватбеното тържеството на Мария и Христиан Гущерови. Те отпразнуваха щастливото събитие в залата на Гранд Хотел София. Мария и любимият й мъж сключиха своя граждански брак още на 13-ти януари, когато е и рожденият ден на певицата, но младото семейство реши да вдигне грандиозно тържество за всичките си близки, приятели и роднини на 17-ти януари.

Истинско събитие! Сватбата на годината!“ – изляха впечатленията си присъстващите колеги на Мария, които за изненада не бяха много. Забелязани на празника бяха Емилия, Славка Калчева, Камелия, Елена Паришева и Ивелин Попов, Азис, Ани Хоанг в компанията на любимия си Людмил Иларионов, Андреа, Етиен Леви и Драгомир Драганов, който се изяви и като водещ на партито. В забавната част на сватбената вечер специално участие взе Васил Найденов, който заля с хитовете си всички празнуващи.

Както за предишната така и за тази сватба, стилното миньонче се беше погрижило нито една журналистическа камера или апарат да не заснеме събитието. В тази роля влязоха всички известни лица, присъстващи на тържеството. Почти всеки сподели в страницата си в социалната мрежа лични снимки и впечатления от вечерта.

Мария блесна с изключително скъпа дизайнерска рокля, а със същата но в мини размер бе и нейната дъщеричка Марая. На новото семейство кумуваха бащата на младоженеца – Добромир Гущеров и съпругата му Дияна.

снимки: BulFoto и интернет

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg