Скандал! Президентът Росен Плевнелиев – върху мъжки боксерки!

0

Жесток скандал с президента на България е на път да взриви интернет!

Росен Плевнелиев лъсна на мъжки боксерки в онлайн платформата ebay.

Обявата е със заглавие УНИКАЛНИ БУТИКОВИ МЪЖКИ СЛИПОВЕ и БОКСЕРКИ ‘РОСКО’ и все още е активна в сайта за продажба.

Президентът Росен Плевнелиев - върху боксерки в ebay

Боксерките са на цена от 38,95 евро марка „РОСКО“ с памук марка „ПРЕЗИДЕНТ„. Предложението е валидно до 16 февруари 2015 г. По информацията на сайта се намират в Дъблин, Ирландия с възможност за доставка до цял свят в рамките на 5-11 работни дни и без право на връщане. В описанието на продукта се казва, че артикулът е чисто нов, неупотребяван, в оригиналната си опаковка и с прикрепени оригинални етекити.

Президентът Росен Плевнелиев - върху боксерки в ebayВ информацията към продукта преди да бъде обновена пишеше, че „Артикулът е ръчна изработка по древна българска технология от щастливи, високо заплатени (пенсионно и здравно осигурени) български шивачки на крачни машини тип SINGER (директен внос от Япония)“.

Потребителят brownbanjo777 е активен в eBay от 03 май 2004 година и за това време е натрупал 262 изцяло положителни отзива от своята дейност – покупки или продажби на обявени в сайта стоки.

Под боксерките с президента Росен Плевнелиев стои текстът:

За поръчки и начини на плащане се свържете с мен! Обявата е само с рекламна цел.

Това навежда на мисълта, че потребителят цели посещения към профила си, където продава предимно мъжко бельо, пижами, блузи и др.

Това не е първата „изцепка“ на brownbanjo777. През 2013 г. той обяви България за продажба. В текста към обявата си в ebay тогава той написа, че продава “райско кътче, естествено опазено и екологично чисто с разнообразни красоти”.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg