Напука се чисто новият път Сандански – Кулата

0

Дни, след като държавата се раздели на две относно прясно открития пътен „диамантен“ възел Белокопитово социалната мрежа осъмна с фотографии на част от Лот 4 на автомагистрала Струма, който вече е нацепен значително, дори преди да бъдат поставени мантинелите по трасето. Снимките са от фейсбук, а текстът под тях гласи следното:

„Ами… честито ви нова магистрала, (Сандански – Кулата), българи!!! Асфалт на 3 дни и… се свлече… Думи нямам!!!“

Видно е, че асфалтът буквално се е сринал и то седмица след откриването. Наша проверка установи, че това е обходният път, алтернативен на трасето Сандански – Кулата.

Сандански, Кулата, пътПреди да перереже лентата лично министър-председателят сам направи почетна първа обиколка на отсечката и постави отлична оценка на трасето.

„Има още довършителни работи. Оправяме и разбитите пътища в селата, през които минаваше големия трафик към границата с Турция“,

каза още по време на откриването на Лот 4 на АМ „Струма“ Борисов.

Може би премиерът има предвид точно тези участъци, но ако положеният асфалт не може да издържи дори на горещото слънце, какво остава за тежкотоварните камиони, г-н министър-председател?

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg