Морето край Бургас погълна млад мъж

0

Морето край Бургас погълна млад мъж днес по обед. Инцидентът е станал в неохраняемата зона, която се намира между Северния и Централния плаж на града. Не е ясно до момента дали 24-годишният мъж е скочил във водата заедно или след по-малкия си брат.

спасителна акция, плаж, Бургас, спасителят Живко ДимитровСпасителят Живко Димитров, който отговаря за зоната след 17-ти пост на ивицата е извадил от водата живо едното момче. Неговият брат се издирваше над три часа от екипи, дошли веднага на мястото на инцидента. Младият мъж, който е от София, е открит мъртъв.

„Високи вълни и мъртво вълнение, което тегли хората навътре навътре има днес. Преди малко извадих живо едно момче от морската вода, то е добре“,

заяви спасителят Живко Димитров пред журналистът на delo.bg Мартин Петров, който е на мястото на инцидента и следи акцията от самото й начало.

спасителна акция, плаж, БургасВеднага след като е било извадено тялото на 24-годишния удавник семейството и брат му са започнали да му правят сърдечен масаж и изкуствено дишане, но неуспешно.

Спасителите призовават всички плажуващи да не влизат във водата при червен флаг, какъвто е обявен днес в района на бургаския плаж. Червеният цвят е сигнал за опасност за здравето и живота на всеки един човек, който влиза във водата. Очаквайте подробности!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg