Кейт Мидълтън роди третото си дете (снимки)

0

Кейт Мидълтън родиХерцогинята на Кеймбридж и съпруга на принц Уилям Кейт Мидълтън роди момченце в болница в Лондон – третото дете на кралската двойка.

Принц Уилям присъстава на раждането бебето в болницата „Сейнт Мери“ в Западен Лондон, в която са родени също другите им две деца Джордж и Шарлот.

„Кралицата, Единбургският херцог, принцът на Уелс, херцогинята на Корнуол, принц Хари и членове на двете семейства бяха информирани и са много радостни от тази вест“ –

се казва в комюнике на двореца.

„Нейно Кралско Височество и детето й се чувстват много добре.“

Кейт Мидълтън роди

Новороденият принц е шести пра-правнук на кралица Елизабет Втора и пети подред в наследяването на престола, след дядо си, престолонаследника принц Чарлз, баща си принц Уилям, четиригодишния си брат принц Джордж и двегодишната си сестра принцеса Шарлот. Реформа от 2013 г. гласи, че момчето няма да измести по-голямата си сестра Шарлот в наследяването на престола.

„Това се случва за първи път на практика“ –

отбеляза кралският историк Хюдж Викърс.

принц Хари и Мегън МаркълПо-малкият брат на принц Уилям – Хари, който ще се ожени за американската актриса Меган Маркъл по-късно този месец, става шести в наследяването на престола. Името на новороденото кралско бебе e Луи Артър Чарлз.

Миналия четвъртък стана ясно, че Меган Маркъл ще последва примера на херцогинята на Кеймбридж Катрин и ще смени две рокли на предстоящата си сватба с принц Хари. Тайната чие творение ще бъдат роклите ще остане строго пазена до сватбата на 19 май.

Месец преди голямото събитие източник от обкръжението на бъдещата кралска булка разкрива, че за церемонията в параклиса „Сейнт Джордж“ на замъка Уиндзор Меган Маркъл е избрала „традиционна и елегантна“ рокля, която ще смени с друго, по-ефектно творение за приема, организиран от престолонаследника принц Чарлз.

Ден преди Кейт да роди стана ясно, че сестра й Пипа Мидълтън е бременна с първата си рожба. Бебето на 34-годишната красавица и на съпруга й – финансиста Джеймс Матюс, се очаква през октомври.

Пипа Мидълтън се омъжиПипа Мидълтън се омъжи за милиардер (снимки)

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg