АББА с две нови песни след 35-годишна пауза

0

35 години, след като издадоха последния си диск легендарният шведски квартет АББА записа две чисто нови песни. Членовете на хитовата група от Скандинавския полуостров пуснаха и официално изявление до медиите:

АББА с две нови песни„Четиримата почувствахме, че 35 години по-късно ще бъде забавно да обединим отново своите сили и да влезем в звукозаписно студио. И го направихме. Неочакван обрат взе нашето решение за вълнуващ проект, който е свързан с турне, с участието на наши цифрови изображения. Радосно събитие е влизането ни отново в студиото. Може да сме остарели, но песента е нова. И това е страхотно.“

Над 400 милиона продадени копия по света има шведското музикално каре от всичките си издадени албуми. За последен път АББА излязоха на сцената през 1986 г. Тогава те увериха, че повече няма да пеят заедно.

Първата чисто нова композиция след над 35-годишната пауза носи името „I Still Have Faith in You“. Очаква се през декември тя да бъде изпълнена от техни цифрови изображения в рамките на продуцирано телевизионно шоу от каналите NBC и BBC.

„Песента е нова, а това ни носи голяма радост“ –

споделят още любимците на няколко поколения хора по света. Името на втората песен на този етап не се разкрива.

Ани-Фрид Люнгста, Агнета Фелтскуг, Бени Андершон и Бьорн Улвеус се разделиха през 1982 г. Това се случи, след като в продължение на цяла една декада бяха на върха на славата във всяко кътче на планетата. Пробивът им беше с победата на Евровизия с песента „Waterloo“ през 1974 г. Незабравими ще останат и последвалите ги шлагери „SOS“, „Dancing Queen“, „The Winner Takes It All“, „Mamma Mia“, „Chiquitita“, „Super Trouper“ и много други.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg