В кухните на световни звезди с шеф Нийл Антъни

0

Почитателите на изтънчената храна и алтернативното меню със сигурност ще бъдат във възторг от новия сезон на гурме поредица в българския телевизионен ефир. Очаква Ви нова среща с един от топ кулинарите на съвремието ни – Нийл Антъни. Популярният готвач с удоволствие ще споделя с Вас своите невероятни рецепти, които ще се харесат дори и на най-изисканите небца.

 

Шеф Нийл Антъни ще бъде гост в приказните къщи на популярни знаменитости и престижни клиенти. Атрактивният блондин в готварска престилка ще им помага в домакинството на топ събития, които ще останат завинаги в съзнанието на гостите.

Нийл Антъни

Нийл Антъни и Сара Греъм в един от епизодите, заснети в Кейп Таун

Впечатляваща и открояваща се от всичко до момента – така определят блюдата на Нийл Антъни световните гурме експерти. Разнообразието в менюто му доказва тази висока оценка: ще откриете гозби с месо от щраус, през нетрадиционно поднесени чийзбургери, за да завършите с насладата от браунита със “смъртоносна” доза шоколад и сладолед от оризово мляко.

Нийл Антъни

Десет години Нийл Антъни работи в Лондон с най-добрите топ специалисти на кулинарията.

Сред тях е и небезизвестният Гордън Рамзи, собственик на верига ресторанти, които имат спечелени 16 кулинарни „Оскар“ – звездите Мишлен! След работата си с имена като Рамзи топ шеф Нийл Антъни се мести в Южноафриканската република, за да постави основите на гурме приключенията в тази част на света.

Нийл Антъни

В колекцията от звездни имена, на които Нийл е готвил са Елтън Джон, Мадона, U2 и Виктория Бекъм. Но това са само малка част от популярните хора, които са фенове на ястията на шеф Нийл Антъни.

Нийл Антъни

Рецептите си Нийл ще споделя с Вас всеки четвъртък от 20.00 ч. по Food Network. Потопете се и вие в менюто на партита на световни знаменитости. Очакват Ви изкусителни гледки от лукс къщите на едни от най-богатите хора в редица градове на Южна Африка.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg