Излезе трейлърът на филма за Стив Джобс

0

Актьорът Майкъл Фасбендър и емблематичната за силни филмови проекти актриса Кейт Уинслет, която е и горда притежателка на „Оскар“ за главна женска роля в „Четецът“, са звездните имена в дългоочаквания биографичен филм за съоснователя на гиганта в технологиите „Apple“ Стив Джобс. Само тук, в delo.bg ще видите дебютния кратък трейлър към предвещаващия по всичко да се превърне в световен блокбастър „Стив Джобс“.

Майкъл Фасбендър като Стив Джобс в едноименния филм

Самата екранизация на житейския път на отишлия си преди четири години рак Стив Джобс е по едноименната книга на Уолтър Айзъксън. Дайни Бойл е режисьор на лентата. Освен топ режисьорът от Великобритания, който е и призьор от наградите „Оскар“, зад проекта стоят и част от грандиозните умове на модерната филмова индустрия – сред тях са друг носител на ценната статуетка на Американската филмова академия – сценаристът Арън Соркин и продуцентът Скот Рудин. Именно този звезден състав изстреля високо и направи глобален хит и ненадминатата по интерес от младите хора филмова продукция „Социалната мрежа“ през 2010 година.

Кейт Унслет във филма Стив Джобс

Филмът Стив Джобс се очаква с голям интерес по кината в началото на есента. Датата на дебютната световна прожекция е 9 октомври.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg