Голи снимки на Анджелина Джоли за £1800 (галерия)

0

Невиждани досега черно-бели фотографии на иконата на киното Анджелина Джоли се продават срещу „скромната“ сума от £1800 в галерия в столицата на Великобритания. На снимките актрисата е гола и едва на 20 години. Холивудската знаменитост позира за актовата сесията, дело на Кейт Гарнър. Комплектът от снимки се  продва от лондонската галерия „Зебра Уан“.

На една от снимките Джоли позира седнала със свити пред тялото си крака. Глезените й са завързани с копринена черна панделка.

Анджелина Джоли, голи снимки, By The Sea, филм, Брад Пит

Друга фотография показва естествената красота на една бъдеща звезда. На нея Анджелина е в близък план, взирайки се в обектива на младата фотографка.

Още на крехката за световна известност възраст през 1995 г., се виждат перфектно изсечените скули и невероятно пухкавите устни на бъдещата Мисис Пит, които скоро ще се превърнат нейна запазена марка и най-добър актив.

Анджелина Джоли, голи снимки, By The Sea, филм, Брад Пит

Анджелина вече премина от другата страна на обектива и вече има три завършени филма като режисьор. Тя сяда на режисьорския стол на военната драма по действителен случай за платформата „Нетфликс“. Самата лента ще бъде екранизация на творбата „Първо убиха баща ми: Спомените от Камбоджа на една дъщеря“, в която участва и нейния син Мадокс.

Джоли приключи и интимната романтична драма By The Sea, в която участват тя и съпругът й Брад Пит. Очакванията са филмът да обере редица награди след световната си премиера. By The Sea ще бъде показан за първи път пред публика на AFI Fest.

Точно 10 години след Mr and Mrs Smith двамата с Брад застават един до друг като партньори в очаквания да се превърне в тотален кино хит. В By The Sea действието се развива през 70-те години на миналия век. Семейна двойка обикаля Франция, за да се опита да заздрави връзката си. В крайбрежен град се среща с друга, по-млада двойка.

Първият трейлър, който може да видите тук намеква за влошени отношения между съпрузите. Има сълзи, депресия, хапчета и агресия на фона на уникално красив крайбрежен декор.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg