Голи български рокаджии свирят по… инструменти

0

bob marleyНова формация от български рокаджии набира скорост – талантливи и само по инструменти… в буквален и преносен смисъл! Трима дибидюс голи младежи накараха интернет да експлоадира, след като изпяха емблематичната „I shoot the sheriff“ на Bob Marley единствено по шапки и… чорапи!

Явно това е мъжкият еквивалент на познатите от близкото минало конкурси за Мис Трикини – млади девойки, които обираха овациите с дефиле, нагиздени само с шапки, очила и сандали! Е тук има и още нещо… музика! Определящите се като голи рокаджии от триото „Кок енд болс“/ „Cock and balls“ се изстреляха в сърцата и сънищата на female феновете им, а и не само. Почитателите им започнаха вече с атаките и неустоимите предложения!

Момчетата от „Кок енд Болс“ освен първи хит имат записан и видеоклип към него. Той от няколко дни е тотален хит в нета. В него момчетата показват тела и тотална липса на каквито и да е табута. Има и граница, която възпламенява до червено фантазиите на зрителите – песента се изпълнява докато тримата крият „инструментите“ си с инструменти.

Решеният в черно и бяло видеоклип е заснет буквално за няколко часа в „Sound City Records“. Музикалният проект е бил до такава степен обвит в мистерия, че половинката на единия от „голите“ музиканти видяла резултата от закъсненията на благоверния си директно в YouTube.

Самата идея за музикалната naked провокация на тримата младежи е на Евгени Желязков, който е и соло китаристът на формацията. Евгени обикаля сцените с популярни таланти в българската музика като Теодосий Спасов, Стоян Янкулов – Стунджи, Skiller и други.  Светльо Димитров е „лицето“ на „Кок енд Болс“ и бас китаристът на групата. На Йордан Борисов е поверена брас секцията. Видеоклипът е двуцветен, не само защото според авторите му е важно да се различава от останалата музикална продукция, но и защото им се струва доста по-естетически издържан.

Видеото към втората им песен отново ще бъде черно-бяло, но в него ще участва и известна риалити дама, част от скандален сезон по родните телевизии. Единствено лепенки ще крията мамилите на вторичните й полови органи, разкриват замисъла си от бой бандата. Така, според тях и децата ще може да го гледат, а и от СЕМ нямало да имат нищо против.

rhcpСъвсем скоро почитателите на голата формация ще имат възможността да ги чуят и видят в online изява, която освен в България ще е достъпна и навсякъде, където има интернет!

Самото голо свирене по големия бял свят е доста популярно от преди години. Колегите на младите български момчета от „Кок енд Болс“ от Red Hot Chili Peppers в края на миналия век забиваха без дрехи и само с чорапи на достойнствата си. Доказателство, че няма нищо ново под слънцето…

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg