Георги Христов с национално турне „Изгарям“

0

Георги Христов стартира Националния си тур ‘2015 – „Изгарям” с поредица от концерти през пролетта. Представянето на едноименния албум беше с грандиозен спектакъл в зала 1 на НДК в края на ноември 2014 г. Изключителният успех на премиерата в НДК ще бъде последван от национално турне, което ще обхване над 10 града в страната. Георги Христов ще представи най-новата си продукция за всички свои почитатели в България.

Георги Христов, ИзгарямПървият от поредицата концерти ще е на 23 април в Пазарджик. Събитието ще се състои в спортната зала „Васил Левски” и ще се реализира с изключителното партньорство на Община Пазарджик. Билетите за концерта излизат в продажба на 6 април. Ще ги откриете на касите на спортната зала в града. Следващите два лайфа са в Разград (читалище „Развитие”, познато като стария театър) на 27 април и в Търговище (Драматичен театър) на 28 април. Билетите за тях вече са налични на касите на театрите. Началото на всички концерти е в 19.00 ч.

Габрово и Добрич са следващите два града, в които почитателите на изпълнителя ще имат възможността да се докоснат до неговото творчество. Георги Христов ще пее там през май. До края на 2015 година певецът ще изнесе концерти и във Бургас, Варна и Пловдив. Останалите градове от страната ще бъдат обявени, след като се уточнят датите на участията. ДЕЛО ще Ви информира своевременно!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg