Голямото завръщане на Faith No More

0

Faith No More подготвят своето голямо завръщане в Северна Америка. Музикантите подготвят турне на континента, който не са посещавали от 2010 година. Майк Патън и неговите колеги, съвсем скоро ще имат повод да празнуват, защото излиза новата им песен „Superhero“. Това е вторият нов сингъл, който групата пуска на музикалния пазар, след „Motherf**ker„. faith no more

Рокаджиите от Калифорния изчезнаха за няколко години от музикалната сцена, но се завърнаха отново миналата година със сингъла „I Started a Joke„. Той беше включен в сборния албум „Who Cares a Lot?„, който стана платинен. Групата подготвя нов студиен албум, който все още няма заглавие, но сингълът „Superhero„, който предстои да излезе скоро, най-вероятно ще бъде част от него.

faith no moreОчаква се новият албум да бъде продължение на „Album of the Year“. Той излезе през 1997 г. и зае първо място в класацията на Австралия. Групата планира световното им турне да започне през този месец, а планираните концерти са в Нова Зеландия, Европа, Австралия, Япония и Северна Америка. Част от турнето на Faith No More ще бъдат и участия в най-големите фестивали за рок музика в света. От групата споделят, че са развълнувани от новото турне, което започват, тъй като са планирали концерти в САЩ на места, където не са свирили повече от 17 години.

Подготвяният нов албум на Faith No More ще бъде седмият студиен в дискографията на рок групата. Музикантите не са правили нови студийни записи от 18 години и затова тавата им се чака с нетърпение. Повече от година и половина работят членовете на групата по диска, който се очаква да залее музикалните магазини през април. След раздялата и събирането им отново през 2009 г., Faith No More са излизали на сцената само в пет града в САЩ и още по-малко в Европа, затова и завръщането им се чака с голям интерес и нетърпение от техните фенове.

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg