Анджелина Джоли ще режисира военен филм

0

Трети филм ще режисира една от най-красивите и талантливи жени в света. Анджелина Джоли, която в началото на юли прие да изиграе ролята на Екатерина Велика, сяда на режисьорския стол на военната драма по действителен случай за платформата „Нетфликс“. Самата лента ще бъде екранизация на творбата „Първо убиха баща ми: Спомените от Камбоджа на една дъщеря“. Филмовата адаптация ще бъде въз основа на спомените на Лоунг Унг и преживяванията й, когато е била още малко момиче по време на режима на Червените кхмери. Очаква се новата кинопродукция да види бял свят догодина.

Анджелина Джоли е направила адаптация за големия екран на мемоарите на Унг и то с нейно участие. Холивудската знаменитост, която отскоро освен актриса се изявява и като режисьор подчерта, че творбата „First they Killed my Father: A Daughter of Cambodia Remembers“ й е помогнала по-добре да вникне в детските страдания в период на война. Самото произведение е помогнало на Джоли и да заздрави своята връзка с Камбоджа, знаете там е родено едно от нейните деца – Мадокс.13-годишният й беше осиновен от актрисата през 2002-а година, когато тя още беше женена за актьора Били Боб Торнтън. Една от ролите в „Първо убиха баща ми: Спомените от Камбоджа на една дъщеря“ ще бъде поверена именно на Мадокс, който по всичко личи ще тръгне по стъпките на родителите си.

Досега Анджелина Джоли е режисирала лентата „Несломен„, а съвсем скоро и предстои да завърши и поредната продукция под нейно ръководство „Край морето„. В нея самата Джоли освен че режисира, играе заедно със съпруга си Брад Пит.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg