20 неиздавани досега песни на Майкъл Джексън

0

Казват, че човек е толкова голям, колкото наследството, оставил след себе си. Това с пълна сила важи за идола на милиарди хора по света – иженарицаемият Майкъл Джексън! Невероятно, но… 20 години след успеха на двойния диск HIStory на Краля на попа неговият звукорежисьор направи фурор с интервю за френския в. „Паризиен“. В него Майкъл Дърам Принс твърди, че и до ден днешен има на компютъра си цели 20 неиздадени досега композиции на покойния изпълнител.

Майкъл ДжексънМайкъл Дърам Принс е работил с Майкъл Джексън от 1995-та, когато излезе HIStory, до кончината на великия музикант и певец през 2009 година. Звукорежисьорът признава пред „Паризиен“, че дори в чест на Джако е кръстил сина си Принс Майкъл Джексън.

„На компютъра си пазя 20 невидели бял свят песни на Майкъл. Всички до една са незавършени. Не съм аз човекът, а и нямам право да издам как се казват композициите, а най-малкото не бих позволил на никого да ги чуе“,

категоричен е Дърам Принс в интервюто.

По неговите думи, за да имат възможността почитателите на Майкъл Джексън да чуят песните, трябва да бъде открит изпълнител, който да ги довърши, т.е. да ги „допее“ вместо Джако, защото на пазените в дълбока тайна записи Кралят на поп музиката не пее припевите.

„Това е семейно решение, решение на най-близките на Майкъл, наследниците и лейбъла му“, завършва Майкъл Дърам Принс.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg