Адел отново отлага издаването на новия си албум

0

Почитателите на Адел отново ще бъдат разочаровани, тъй като най-вероятно певицата ще отложи издаването на своя нов албум за следващата година, твърдят световни издания. Дългоочакваният албум, който е трети поред за певицата, трябваше да излезе през 2014 година. През октомври обаче стана ясно, че албумът всъщност ще излезе през 2015-та и ще бъде представен с грандиозно турне.

Адел

Пълното име на певицата е Адел Лори Блу Адкинс. Тя е родена на 5 май 1988 г. в Тотнъм, Северен Лондон.

След последните новини обаче, най-вероятно ще се окаже, че албумът ще излезе чак през 2016 и ще се превърне в наистина много дълго очакван. Основната причина за отлагането и забавянето според близки до нея хора е, пословичният перфекционизъм на Адел.

През миналата година имаше твърдения, че е много вероятно новият албум на Адел да бъде наречен „25“ – като продължение на досегашната традиция за препратка към нейната възраст в названията на албумите й.

Предишният албум на певицата, наречен „21“ излезе преди четири години. За последен път изнесе концерт пред публиката в Глазгоу, Шотландия на 25 септември 2011 г., след което прекъсна временно кариерата си. Причината бе претърпяна операция на гласните струни, както и най-щастливото събитие в живота й – раждането на първото й дете.

Саундтракът към филма за Джейс Бонд "Skyfall” й донесе първата награда „Оскар” през 2013 година.

Саундтракът към филма за Джейс Бонд „Skyfall” й донесе първата награда „Оскар” през 2013 година.

Както почитателите, така и критиците очакват с нетърпение новата „рожба” на певицата, която е носител на 9 награди „Грами” и 1 „Оскар”. След дебютния й албум „19“, дойде феноменалният втори албум „21”, от който бяха продадени над 25 млн. копия в целия свят. Това се оказа и най-продаваният албум на всички времена за най-популярната компания за електронна търговия Amazon.

През 2011 година, английската певица влезе дори в книгата на „Гинес” заради най-много на брой седмици, в които е оглавявала британския чарт.

След огромния световен успех на „21“, който излезе през 2011 г., единствената до момента нова песен, която певицата представи, е от саундтрака към филма за агент 007 „Skyfall”. Именно тази песен донесе на Адел и първата награда „Оскар” през 2013 година.

Пълното име на певицата е Адел Лори Блу Адкинс. Тя е родена на 5 май 1988 г. в Тотнъм, Северен Лондон.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg