Бисер Киров дундуркал Яна Овчарова по време на нейния първи полет

0

Младата поп звезда на родната музикална сцена Яна Овчарова е родена в Москва. Едва на три месеца родителите й се връщат обратно в България. Яна от малка взема уроци по пиано и пеене. Пяла е в хорове, както и в ансамбъл „Гоце Делчев“. Завършва Международни Икономически отношения, а в момента работи в банка. Яна е избрала поп музиката, но не залага на провокациите и скандала. Водещи за нея са смислените текстове, мелодичната музика и изчистената визия. Най-успешната й песен досега – „Стихия“, е за нежността и топлината на жената, които са и нейна сила и част от женската същност. Другите й летни и позитивни сингли са „Ром и кокос“ и „Вечните деца“. Видеото към „Стихия“ е дело на оператора Веселин Христов и на режисьорът Зорница Блянгова.

Дъщерята на бившия енергиен министър Румен Овчаров Яна Овчарова е била на няколкомесечна бригада в далечна Аляска. На петия месец участниците имали възможност освен да работят и да пътуват. Така бъдещата музикална звезда успяла да посети Хаваите, където останала много впечатлена.

За този и за други вълнуващи самолетни полети разказва самата Яна Овчарова в рубриката ПЪРВИ ПОЛЕТ на delo.bg.

Яна ОвчароваПървият ми полет е бил, когато съм била на 2 месеца и съм пътувала към България от родната Москва с баба ми. В самолета е бил и певецът Бисер Киров, с когото сме пътували заедно, а той ме е успокоявал по време на полета, за да не плача.

Един от моите най-запомнящите се полети е презокеанския до Ню Йорк като тийнейджър. Няма да забравя как при кацане самолетът се наклони надясно и до овладяването му в хоризонтално положение всички пищяхме от ужас. Като по филмите… После пък беше голяма радост, че сме живи и здрави като се успокоиха нещата. От страх не ми се качваше пак на самолета, с който трябваше да се прибера от САЩ. Но… страх се бори с предизвикателства.

Продължавам да пътувам със самолет, защото макар и малко страшничко, е красиво и много вълнуващо.

Преди 10 години бях на бригада в Аляска, САЩ. Там имах възможност да се возя на малък 8-местен самолет. С него цялата група разгледахме снежната красота на планината Аляска (снимките долу). Видях отблизо и глетчерите, връх Маккинли /най-високия връх в Северна Америка/ и зеленината на националния резерват Денали парк.

Още любопитни самолетни преживявания на други обичани и популярни българи, може да прочетете в рубриката ни ПЪРВИ ПОЛЕТ.

Евтини самолетни билети ще откриете в промоционалните предложения на Check.bg ®

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg