Не правете тези неща по време на почивка в Тайланд

0

Една от най-предпочитаните дестинации за почивка в целия свят е Тайланд. Стотици хиляди туристи всяка година са привлечени като магнит от уникалната й природа. Според последни проучвания

Тайланд е страната, чийто жители са сред най-усмихнатите в света.

Благодарение на тяхното гостоприемство и забележителностите, които крие азиатската държава, се е превърнала в изключително атрактивно място за милиони пътешественици. За да си изкарате една уникална почивка в тази страна, е хубаво да не забравяте някои изключително важни съвети, основно свързани с Вашето здраве.

В Тайланд властва основният принцип на местните: „Получавай удоволствие от всичко, с което се занимаваш“. Влизайки в това красиво кътче от света, забравете лошото си настроение и го заместете с красива усмивка, още от сутринта. В противен случай рискувате да си навлечете гнева на тайландците, които мразят агресията и недоволството.

В никакъв случай не бъдете и срамежливи. Ако сте гости на курортното градче Патая, то спокойно можете да се разходите и да разгледате с децата си забележителностите, но не се мотайте много, тъй като вечер районът е доста опасен за малчуганите.

thailand-pattaya-pattaya-park

Не забравяйте, че все пак се намирате в столицата на секс туризма и жрици от двата пола дебнат отвсякъде. Именно в тази страна може да срещнете колоритни мъже и ярко гримирани жени.

Обичайно явление за Тайланд са транссексуалните хора,

но все пак това е една от държавите с висок процент на млади двойки, сменящи пола си. По цял свят са известни и тайландските травестити, които, според много български шеги, са по-красиви от родните миски.

Тайланд

Желателно е също да се абстрахирате от страха си от слонове, тъй като те са свещени животни в тази страна и дори са под закрилата на държавното устройство. В Тайланд може да срещнете и бели слонове, но те са кралска собственост. В уникално красивата азиатска държава се предлагат най-различни атракции, свързани с тези животни. Например, можете да ходите по хобот, а дори и слон да Ви направи масаж, стъпвайки върху Вас. Все пак, за да сте спокойни изключително опитни дресьори следят за Вашата безопасност.

Тайланд

Като говорим за масаж, то в Тайланд трябва да забравите за отпускаш такъв. Местните масажи са прочути със своите изненади, които крият болезнени усещания. Докато Ви масажират, ще усетите как натискат конкретни точки на тялото Ви, а самият масаж не рядко се прави с лакти, колене и дори със стъпалата на краката.

Много е важно да сте внимателни с парите си и да не ги показвате в никакъв случай. Все пак джебчийството е хоби за местните и то дори от много ранна възраст, а уличните кражби са много добре развити.

И още уникални местенца за отдих по света, представени в delo.bg:

Тайланд, дестинации30 невероятни природни феномена от близо и далеч

 

Тайланд, дестинации, МуреаНай-красивият остров на света (снимки)

 

Тайланд, дестинации, НеаполНеапол – многолик и с южен чар (снимки)

 

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg