Марс е в Овен до 10 март! Отстояване на позиции и ново начало, но само за тези зодии

0

Планетата, която носи семантиката на енергията и силата, с които в живота отстояваме нашия АЗ преминава през астрологичния знак Овен – младокът в зодиака.

Постигащи и много борбени – така ще сме до 10 март, до когато Марс е в Овен.

На тази дата ще приключи трасето на планетата през огнения изгряващ знак. Гласно ще браним своите позиции. Съвсем вероятно е да поставим едно ново начало за неща, важни за нас – бизнес, интимна връзка, инвестиция, добра покупка и т.н.

И все пак, най-облагодетелствани ще бъдат представителите на огнените знаци – освен Овен, това са Стрелец и Лъв. Имате ли асцендент една от тези три зодии, също ще бъдете в изгодна позиция до 10 март. Всички Вие ще откриете нужната мотивация да разчистите бариерите по пътя си, за да постигнете своите целите. Нищо няма да Ви се опре до края на този период, защото ще вярвате в успеха си, а в същото време ще се чувствате изключително специални.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Какво ни очаква в годината на петелаГодината на Огнения петел е! Какво вещае 2017-та?

 

Що се отнася до Скорпионите и Рибите – напълно възможно е да се напасвате в този период към непознати обстоятелства, които по никакъв начин няма да зависят от Вас. Приемете го безропотно. Някои от Вас ги очакват промени в личен план и в службата. Ако съумеете да задържите жив своя позитивизъм и успеете да се фокусирате правилно, ще овладявате бързо всяка една ситуация. Помнете, че само при тези условия няма какво да Ви се опре и нищо не би Ви притеснило.

Представителите на Близнаците и Водолеите ще бъдат много общителни в този период. Част от тези хора ще подписват важни документи или договори. Възможно е да станете притежатели на чисто ново средство за транспорт или комуникация.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

най-добрите места за почивки на всяка една от зодиитеТрите най-добри места за почивка за всяка зодия

 

Земните Деви и Телци усилено ще работят, за да утвърдят своя имидж. Само така стремглаво ще катерят към върха на стълбата в своята професия. Не трябва да забравят да отделят необходимото внимание на своите партньори в живота. По пътя към успеха в работата, е доста вероятно да наранят половинките си с пренебрежение.

Везни, Козирог и Рак – т.нар. Кардинални знаци, ще са притиснати от хора или обстоятелства да бранят своите позиции и да отстояват постигане на своето. Възможни са конфронтации с близки хора. Хубавото е, че ще бъдат все по-уверени и ще се развиват в правилна посока, но трябва да се въоръжат с постоянство и търпение.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Коя е Вашата зодияКоя е Вашата зодия според славянския хороскоп

 

хороскопа на маитеКакъв е характерът Ви според хороскопа на маите

 

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg