Диетата със суров ориз на звездите София Лорен и Райна Кабаиванска

6

Тайната на елегантната фигура на две прими от световната сцена – българската оперна знаменитост Райна Кабаиванска и италианската кино икона София Лорен е лесна, евтина и доста ефективна.

Нужно Ви е единствено няколко зрънца суров ориз, топла вода сутрин и 40-дневно търпение за крайния резултат. Схемата е елементарна, но пък върши доста добра работа, за да се чувствате добре и да изкарате токсините от организма бързо и качествено.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

отслабванеС динена кора се отслабва и се лекуват тези болести

 

Започва се с едно зрънце суров ориз на гладно, което се приема с чаша топла вода. Вторият ден приемът се повтаря след ставане сутрин, но зрънцата ориз вече са две, преглъщате ги с топла вода. Третият ден правите същото, но с три зрънца ориз. Така всеки ден увеличавате броя на оризовите зрънца до ден 20, когато наведнъж приемате 20 сурови зрънца, отново с топла вода.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

диета с краставициДиета с краставици топи гарантирано 7 кг за 14 дни

 

От ден 21 до ден 40 схемата се обръща, т.е. 19 са зрънцата, които трябва да глътнете с чаша топла вода на 21-ия ден, на 22-ия те стават 18, на 23-ия – 17 и така до ден 40, когато зрънцето ориз е само едно.

диетата на София Лорен и Райна Кабаиванска

Храненето Ви не трябва да се променя през този 40-дневен период. Без да прекалявате, консумирайте това, което Ви се хапва, но избягвайте твърде солени, прекалено мазни и сладки храни, важно е да се храните съвсем нормално, както до момента, в който започвате оризовата прочистваща организма 40-дневка.

диетата на София Лорен и Райна Кабаиванска със суров ориз на гладно за пречистване на организма и намаляване на килограмите. Прочетете за още диети в delo.bg . изпратете ни идеи за диетите, които ви помагат да се чувствате слаби, красиви и здрави.

Как действа този метод ли? Всяко оризово зрънце, прието с топлата вода се разтваря в стомаха и прочиства освен него, но и тънките, а след това и дебелото черво. По този начин теглото на организма Ви се редуцира между 5 и 6 килограма, но това не е основната цел. Важното в този период с приема на оризовите зрънца е цялостната детоксикация на тялото.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

отслабванеСтопете мазнините по тялото с тази магична напитка

 

А щом то е добре прочистено, ще бъде доста по-здраво. Причината – изхвърлило е всички отрови, които водят до състаряване и смърт на клетките.

При хората, които имат гастрит, колит или язва, е редно да се консултират със специалист, преди да започнат вълшебната оризова диета.

Ако не страдате от подобни оплаквания, може съвсем спокойно да пробвате

диетата със суров ориз на Райна Кабаиванска и София Лорен

и да се чувствате жизнени и свежи като тях.

Ако все още не сте избрали своята диета, пробвайте моята! Също толкова лесна и ефикасна –

Костадин Филипов диетаКостадин Филипов: Свалих 30 кг без „йо-йо“ ефект

Искате ли видите как са отслабнали Ивана и Преслава? Ето!

Ивана, диетаЛечебният микс, с който Ивана отслабна неузнаваемо за 2 месеца

 

Каква е диетата на Преслава, вижте нейните тайни за здравословно хранене както и още диети от delo.bgДиетата на Преслава, с която поддържа перфектна фигура

 

Показана е 1 от 1 страници
loading...
Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!

          


6 коментара

Коментирай в Delo.bg