София Лорен на 86! Ето тайната за перфектна фигура на италианската филмова икона

6

София Вилани Шиколоне е истинското име на иконата на италианското кино София Лорен. Тя е родена на 20 септември 1934 г., а едва на 15 години става първа подгласничка на конкурса за красота в родината си Мис Италия. Това е и звездният момент в кариерата ѝ. Започват предложения за участия в реклами и дори еротични филми.

София Лорен на 83С бъдещия си съпруг Карло Понти (на снимката) се запознават на конкурса Мис Рим. За времето си Понти е известен продуцент в следвоенното европейско кино.

Първата роля на бъдещата звезда е робиня в мега продукцията „Кво Вадис“ на Мервин Лерой от 1951 г. Все още бъдещата италианска гордост се представя с псевдонима София Ладзаро. Не закъснява и първата ѝ главна роля, която (вече като София Лорен) изиграва на 19 години във филмовата опера „Аида“ през 1953 г. под режисурата на Пиетро Франсичи.

София Лорен на 83Световната слава на красивата италианка идва с участието ѝ в „Чочарка“ през 1960-а, където неин партньор е Жан-Пол Белмондо (на снимката).

В близо 60-годишната си кариера тя изиграва над 80 роли. В колекцията си има редица филмови награди, сред които две статуетки „Оскар“ (за главна женска роля в чуждоезичен филм „Чочарка“ от 1961 г. и за цялостно творчество през 1991 г.), 5 приза „Златен глобус“, както и отличия от редица кинофестивали – от Кан, Венеция, Москва и Берлин.

София Лорен на 83София Лорен заема 21-во място в „50-те велики екранни легенди“ на Американския филмов институт.

Нейното запазено амплоа е на типичната италианка в романтични комедии. Всеобщо е и признанието ѝ като една от най-красивите жени в целия свят и най-известната италианска актриса.

Тайната на елегантната фигура на италианската кино икона София Лорен е лесна, евтина и доста ефективна.

Нужно Ви е единствено няколко зрънца суров ориз, топла вода сутрин и 40-дневно търпение за крайния резултат. Схемата е елементарна, но пък върши доста добра работа, за да се чувствате добре и да изкарате токсините от организма бързо и качествено.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

отслабванеС динена кора се отслабва и се лекуват тези болести

 

Започва се с едно зрънце суров ориз на гладно, което се приема с чаша топла вода. Вторият ден приемът се повтаря след ставане сутрин, но зрънцата ориз вече са две, преглъщате ги с топла вода. Третият ден правите същото, но с три зрънца ориз. Така всеки ден увеличавате броя на оризовите зрънца до ден 20, когато наведнъж приемате 20 сурови зрънца, отново с топла вода.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

диета с краставициДиета с краставици топи гарантирано 7 кг за 14 дни

 

От ден 21 до ден 40 схемата се обръща, т.е. 19 са зрънцата, които трябва да глътнете с чаша топла вода на 21-ия ден, на 22-ия те стават 18, на 23-ия – 17 и така до ден 40, когато зрънцето ориз е само едно.

диетата на София Лорен и Райна Кабаиванска

Храненето Ви не трябва да се променя през този 40-дневен период. Без да прекалявате, консумирайте това, което Ви се хапва, но избягвайте твърде солени, прекалено мазни и сладки храни, важно е да се храните съвсем нормално, както до момента, в който започвате оризовата прочистваща организма 40-дневка.

Ивана, диета

Лечебният микс, с който Ивана отслабна неузнаваемо за 2 месеца

 

Как действа този метод ли? Всяко оризово зрънце, прието с топлата вода се разтваря в стомаха и прочиства освен него, но и тънките, а след това и дебелото черво. По този начин теглото на организма Ви се редуцира между 5 и 6 килограма, но това не е основната цел. Важното в този период с приема на оризовите зрънца е цялостната детоксикация на тялото.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

отслабванеСтопете мазнините по тялото с тази магична напитка

 

А щом то е добре прочистено, ще бъде доста по-здраво. Причината – изхвърлило е всички отрови, които водят до състаряване и смърт на клетките.

При хората, които имат гастрит, колит или язва, е редно да се консултират със специалист, преди да започнат вълшебната оризова диета.

Каква е диетата на Преслава, вижте нейните тайни за здравословно хранене както и още диети от delo.bgДиетата на Преслава, с която поддържа перфектна фигура

 

Ако не страдате от подобни оплаквания, може съвсем спокойно да пробвате

диетата със суров ориз на Райна Кабаиванска и София Лорен

и да се чувствате жизнени и свежи като тях.

Ако все още не сте избрали своята диета, пробвайте моята! Също толкова лесна и ефикасна –

Костадин Филипов диетаКостадин Филипов: Свалих 30 кг без „йо-йо“ ефект

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!6 коментара

Коментирай в Delo.bg