Годината на кучето е тук. Ето какво, освен любов и благополучие, ни очаква през 2018 г.

0

След грамотното управление на Червения огнен петел през 2017 г., вече сме в период, чийто патрон е Земното куче. Според Източния календар, в нощта на 16 февруари 2018 г. петлето ще отстъпи лидерското място на кучето. Палавото четириного животно ще бди над благополучието ни през цялата следващата година. Неговото „царуване“ ще ни донесе спокойствие, защото всичко през 2018 г. ще е справедливо и ясно.

След средата на февруари можем да предприемаме всякакви по вид дейност, тъй както кучето се хвърля в схватки, без да мисли за крайния изход. Земната стихия е свързана изцяло с традициите и законността, ето защо

в годината на Жълтото земно куче е изключително важно да не изневеряваме на принципите си.

Управителят на 2018 г. ще помага на хората да подобрят жилищните неволи и условията в дома си. Едно е ясно – вярваме ли в чудеса, кучето ще ни подкрепи с радост.

Здравословни проблеми не се очакват през цялата 2018 г.,

нужно ще е обаче да се разделим с вредни навици, за които харчим излишни пари – алкохол и цигари, например. За кучето е по-логично със спестените от пушене и пиене средства да си купим нещо вкусно за хапване или да подобрим нещо в дома си. Пътешествията са в кръвта на Жълтото земно куче, ето защо нищо чудно да обикаляте доста често непознати места по света. Това пък ще доведе със себе си нови приятелства, прекрасни спомени и познания.

годината на кучето

Още в началото на пролетта на 2018 г. финансовият успех на много хора ще бъде факт,

защото жълтият цвят привлича парите. Това в никакъв случай не означава, че Жълтото земно куче ще изрови кюлчетата от земята, или ще ни отведе до златно съкровище, но благата ще връхлетят всички упорити и трудолюбиви хора. Финансово поощрение и повишение ги очаква при доказана резултатност и отдаденост в службата. И със слънчевата енергия се асоциира жълтият цвят, която ни зарежда с бодрост и позитивни мисли.

Честност и дружелюбност – това ще бъдат основните качества, които Земното куче ще приветства през 2018 г.

Трябва да забравим лицемерието, дори с враговете и конкурентите ни, нужно е просто да спазваме правилата, тъй като в годината на Кучето няма да попаднем в капана на мошеническа схема или да станем жертва на измама.

Под знака на приятелството ще премине годината на Жълтото земно куче – важно е да общуваме.

Само така ще се натъкнем на нови и трайни познанства, а пък враговете ни ще бъдат на достатъчно разстояние от нас (рискуват кучето да ги надуши и залае). Помнете, че кучето няма да хапе, то ще подава лапа и ще върти опашка. Само пред добри хора то ще застава на задни лапи, което е сигнал, че ще е време да поработим върху себе си, за да сме дружелюбни и позитивни.

Творческият подход към всяка дейност в годината на кучето ще е от водещо значение,

дори и работата ни да е напълно обикновена. Вършим ли я по нестандартен начин и с хъс, със сигурност резултатите ще бъдат високо оценени. За интелектуалните професии ще се открият доста нови проекти, тъй като трудолюбивото куче винаги ще надуши сполуката, за да помогне на хората, които вярват в успеха.

В любовта ще има вълшебни промени – нови познанства и непредвидени срещи ни чакат през 2018 г.

Семействата ще бъдат като на много дълъг втори меден месец, а за ергените и момите владетелят на годината е приготвил приятни изненади. Любовните стрели на Амур ще улучат всички без половинки, особено свободните млади хора, които копнеят за сродна душа. Пик на сватби се заформя през 2018 г., а младоженците ги чака дълъг и щастлив семеен живот. Новородените през 2018 г. ще са много весели, здрави и със завиден интелект.

Няколко са правилата, които трябва да помним и спазваме, за да бъдем обградени от любов, хармония, щастливи мигове и материални блага през 2018 г.

Не трябва да се заяждаме за дреболии, да вярваме на ближните повече, търпеливо и дипломатично да решаваме проблемите си.

Едва тогава властелинът на 2018 г. ще заскимти радостно в краката ни, което ще направи живота ни повече от прекрасен.

Показана е 1 от 1 страници
loading...
Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!

          


Коментирай в Delo.bg