Плаващ хотел с форма на гнездо е хит в Швеция

0

Плаващ хотел под формата на гнездо ще отвори врати до края на месеца близо до село Харадс в Северна Швеция. „Аrctic Bath Hotel“ е място за почивка, което се носи по местната река. Или поне през лятото. През зимата той засяда в леда.

хотел Аrctic Bath Hotel

Дизайнът му наподобява купчина пръчки, образуващи птиче гнездо, което свети от вътрешността. Сградата е изцяло бяла, за да се слива с фона от сняг и лед наоколо.

хотел Аrctic Bath HotelИнтериорът е луксозен. Арктически басейн е разположен на открито в централната част на хотела. Температурата на водата му е затоплена само до 4 градуса Целзий, така че е малко студен за разпускащо плацикане, но е чудесен начин да се почувствате освежени.

След като се гмурнете в басейна, може да се сгреете в някоя от четирите сауни на хотела или да си вземете гореща вана. При желание, можете да се охладите допълнително в ледената външна вана. Хотелът предлага и различни СПА услуги – масажи, процедури за лице и други.

хотел Аrctic Bath Hotel

В хотела има шест стаи, които се носят по водата, отделени от главната част, за да подсилят усещането за спокойствие и пълно уединение. Всяка от стаите има големи прозорци. Ако сте късметлия, може да видите северното сияние, докато сте се сгушили под завивките.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg