Призът „Най-добър планински хотел“ отива при…

0

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация връчи престижните годишни награди за постижения в хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2017 година.

планински хотелЗа поредна година апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс беше сред наградените, като тази година той беше удостоен с отличието „Най-добър планински хотел за 2017 г.“

Оценката идва като заслужено признание за мащабната инвестиционна програма, реализирана в хотела в последните 3 години. Бяха построени изцяло нов и модерен СПА център, беше направен цялостен редизайн на лобито, направени бяха нови кабинети за аюрведа клиниката, преди две седмици беше открит най-новия ресторант в хотела – Фондю, с уникална швейцарска кухня и елегантен алпийски дизайн.

Традицията за връчването на тези награди датира от 1996 г. и носители на наградите стават хотели, ресторанти и общини, министерства и компании, които имат реален принос за развитието на туризма и предприемачеството.

Сред официалните гости на събитието бяха Валери Симеонов – заместник-министър председател на Р. България, Ирена Георгиева – заместник-министър на туризма, Султанка Петрова – заместник-министър на труда и социалната политика, Драгомир Николов – rзпълнителен директор на Агенция по заетостта, Йорданка Фандъкова – кмет на Столична община, кметове на общини и сдружения, собственици и мениджъри на туристически фирми и търговски компании.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg