Да спечелиш 1 милион, докато си почиваш

1

31-годишен мъж реализирал най-голямата си мечта, а покрай това станал милионер. Джони Уорд пътува до най-отдалечените кътчета на света, а страстта му довела до неговата голяма печелба. Ето как е успял да постигне това!

Johny, 1 mln dollars1Мъжът не само прави това, което му харесва най-много, но и страхотно печели от своето удоволствие. Джони Уорд, благодарение на своя блог OneStep4Ward, в който разказва за своите пътувания, станал милионер. Мечтата му е да обиколи всички затънтени кътчета на света. Неговото желание не само му доставя огромна наслада и предизвикателство, но и добър доход. Вече има в своята сметка над 1 милион! За повечето хора такова пътуване е само мечта, но не и за 31-годишният ентусиаст, който вероятно ще посети всяка страна, която го съблазни с нещо уникално.

Johny, 1 mln dollars2Джони е отгледан от самотна майка, иизглеждало, че мечтата му за пътуване никога не би могла да се изпълни. На инат обаче Джони си купил еднопосочен билет до Тайланд. Парите за пътуването успял дазаработи сам. В Тайланд успял да си намери работа като преподавател.  Това било първото му пътуване. На младия мъж му хрумнала идеята да започне свой собствен блог.

„Моите технически умения не бяха по-големи от тези на баба ми, така че имах да извървя дълъг път, за да науча всичко” – споделя авантюристът.

Johny, 1 mln dollars3Оказало се, че хората са любопитни да научават повече за такива екзотични пътувания, затова блогът на находчивия ирландец му донесъл безпрецедентна популярност. Сайтът успява да печели по 4 хиляди лири на месец, което означава, че Джони започнал да пътува по-интензивно.

Мъжът е далеч от дома от 2006 г. насам, време, в което досега е успял да посети 152 страни. До края на следващата година авантюристът планира списъкът му да нарасне до 198 страни и това още не е краят! Джони иска да посети всяко кътче на Земята и по всичко изглежда, че е на прав път.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!



1 коментар

Коментирай в Delo.bg