Бански, с които ще имате равномерен тен

0

Испанците са създали костюм, който дава възможност за равномерен тен на цялото тяло. Той е направен от иновативен материал, който покрива тялото, но пропуска до 50 процента слънчевата светлина.

nomasculoblancoМечтата на почти всяка жена е равномерно загоряло тяло, без по-светли следи от връзките и презрамките на банския костюм. До сега решение на този проблем е било жената да се пресрами и да прави слънчевите бани топлес или с бански костюми, чиито горнища са без презрамки. Сега на помощ на жените, но също така и на мъжете, които също не искат да имат бели следи по тялото, идва испанска компания от Валенсия.

Фирмата започнала да произвежда бански костюми за жени и мъжки бански слипове, които са изработени от плат, наречен трансол, който не спира слънчевите лъчи до такава степен, както традиционните бански костюми. Иновативните бански испанците нарекли „Nomasculoblanco“, което в превод означава „Никога повече бели дупета“.

nomasculoblanco2 Еластичната материя, която испанската фирма използва за производството на новите бански костюми, е с милиони микро перфорации във формата на диамант, което позволява на слънчевите лъчи да проникват и под плата. Материята трансол е също така устойчива на действието на хлора, солената вода и кремовете и спрейовете против изгаряне.

Друго предимство на банските на испанските новатори е, че съхнат три пъти по-бързо от стандартните такива. За момента новите бански се продават единствено в интернет магазина на компанията.

nomasculoblanco1От Дело напомняме при излагане на слънце да не забравяте да сте умерени и съответно предпазени от вредното действие на силните му лъчи.

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg