Злато в Москва за ансамбъла ни по художествена гимнастика

0

Победа и златен медал на българския ансамбъл на Гранд При в Москва!
Отличен старт за сезона!
Четвърто място за ансамбъл девойки. Малките ни красавици допуснаха груба грешка, но оставиха отлични впечатления! Браво!
Горда и щастлива съм от представянето на отборите ни!
Честито на всички ни!

художествена гимнастикаТова написа на страницата си във Facebook Илияна Раева, председател на българската федерация по художествена гимнастика след поредната голяма победа за момичетата от националния отбор.

Цветелина Стоянова, Михаела Маевска, Ренета Камберова, Християна Тодорова и Цветелина Найденова напълно заслужено си тръгнаха със златото, след като победиха най-големите си конкурентки – отборът на Русия и то на собствения им терен с общ сбор от 34,650 точки.

художествена гимнастикаРуските гимнастички допуснаха значителни груби грешки в своите съчетания на бухалки и обръчи. Така въпреки подкрепата в залата останаха на второто място с 34,600 точки, следвани от момичетата на Израел, които събраха 33,400 точки.

Възпитаничките на Инна Ананиева представиха страната ни с нови съчетания, като на обръчи и бухалки, с музиката от саундтрака на „Цар Лъв“ бяха оценени със 17,250, а на ленти получиха 17,400. Съчетанието беше по „Жар птица“ на Стравински.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg