ЦСКА – вечният шампион

0

България вече е във спортната кофа за боклук на света, а бяхме сред първите 10 на планетата!!! Народът ни спи овчи сън, всъщност половината стадо се радва, а защо като същото и тях ги чака?!

Няма друга такава държава в света, която да унищожава най-доброто, което има. Само България и мутро милиционера, след 25 години напъни, най-накрая успяха да се разправят административно с ЦСКА. ЦСКА е слава, вярност, лудост, любов, повече от любов… Отборът премина през ада, горя, гори и може би още ще гори, но феновете очакват възраждането на ЦСКА. Все пак едно е ясно, каквото и да става червена България винаги ще е най-силната. Червените фенове ще пълнят стадионите из цялата страна, Сектор „Г“ ще е домакин на всеки един стадион в България и ЦСКА пак ще е най-гледаният и най-посещаваният отбор в България.

Сектор „Г“ ще ври и ще кипи, дори и накрая на света. Почваме от зона АД, но ще преживеем този АД всички заедно, ЗАКЛЕХМЕ СЕ ! Сега феновете трябва да са по-силни отвсякога. Ние доказахме вече, че честта е над всичко, това нито едни фенове на друг български отбор не могат да го направят. Сега е време великият ЦСКА, страшилището да се събуди, да изгради един истински отбор със сърцата-футболисти и да се завърне там, където му е мястото – горе на върха. Само ние можем да оцелеем в този ад, ще се преборим с всичко и всички и ще се върнем! ЦСКА е вечният шампион!

ЦСКАВеднъж в живота ми се врекох в любов, врекох се в любов и вярност на ЦСКА. С ЦСКА докато смъртта ни раздели, с ЦСКА в ада и в рая, с ЦСКА и накрая на света. Ще подкрепям ЦСКА, независимо на кое място е в „А“, „Б“ иби „В“ група е или в окръжните групи. Никъде другаде не може да видите нещо подобно, толкова мачове без победа, а публиката подкрепяше отбора все едно сме шампиони. ЦСКА ще има винаги. Мачовете на ЦСКА, дори в аматьорските групи ще бъдат по-посещавани и гледани от тези на Левски.

До тук се стигна заради управниците на ЦСКА, те са виновни. Ясно е и че ЦСКА пречи на БФС и други „хорица“, които помогнаха здраво да се стигне до това положение в клуба. Инджов и Манджуков са големите виновници! Да, те и всички преди тях, но те носят отговорност за това, което се случва сега, защото те карат влака и те дадоха големите козове в ръцете на всички, които искаха това да се случи. Господата обвиняват предишните собственици! Да, и те са виновни, но ние с Томов взехме лиценз, оправихме се някакси нали, а с тези управници – не! Те обещаваха, обещаваха, лъжеха, манипулираха феновете и накрая до тук я докараха! Но има Господ, той гледа, ще им потърси сметка на всичките за това, което направиха с най-обичания и най-великия български отбор.

БФС ли? БФС те отдавна уби българския футбол, направиха всичко възможно да убият всичко което България има. Е, честито, БФС, постигнахте това което искахте – българският футбол тотално умря и може би след 2-3 години в родния „елит“ отново ще има качествен футбол.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg