Трябва ни ново начало

0

Вече сме свикнали с мисълта, че нашите момчета няма да играят на поредния силен турнир, без значение дали става сума за европейско или световно футболно първенство. Националният ни отбор по футбол в последните десетина години почти не ни радва, а ни дава само поводи, от които да се срамуваме.

След вчерашния двубой с Италия, отново изгубен от нашите национали, ние загубихме дори и малките си шансове, които имахме за класиране на Евро 2016 във Франция. Момчетата ни загубиха с 0:1 в Палермо, трябва да сме благодарни, че само с толкова си тръгнахме.

Попов

Вчера италианците ни пожалиха, защото и минимална победа им стигаше, за да се класират почти сигурно за финалите във Франция. Феновете на „адзурите“ ще гледат своите любимци в страната на виното и парфюмите, а ние ще гледаме по телевизионните екрани как момчетата на Антонио Конте ще се справят с противниците си.

Преди всеки квалификационен цикъл се говори как се почна от нулата, как играта на отбора ще бъде променена, но нищо реално не се случва, защото изпълнителите винаги са едни и същи, а треньорите вече ги извъртяхме и започваме да ги назначаваме отново.

Този път наистина трябва да се направи нещо, защото световното през 2018г. в Русия наближава, групата ни е повече от ужасна, но ние сме длъжи да се представим добре и да направим сериозна заявка за участие в Русия. В момента имаме много добри младежки национали и футболисти в „А“ група, кото не са се компрометирали, както досегашните ни национали. Надяваме се новите момчета да свършат работа и да върнат отбора, където му е мястото.

Дерменджиев

Смяна на треньорския пост е повече от зъдължителна, защото се видя, че Ивайло Петев НЕ може да се справи с отговорностите, с които бе нагърбен. Следващият треньор трябва да бъде човек, който е врял и кипял във футбола, човек с опит. В медийните среди вече се говори за Георги Дерменджиев, който би бил перфектен избор за момента.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg