Изпадащи отбори в Англия

0

Английският футбол определено е един от най-красивите и най-печелившите. Едни от най-големите футболисти се състезават именно в отбори от Англия. Огромните пари, които се изкарват от английските клубове, са причина да наблюдаваме толкова добър продукт. Във Висшата лига на Англия определено няма слаби отбори, но има клубове, които просто не успяват да бъдат на висотата на останалите. През този сезон те са няколко:

Борнемутт

1. Борнемут – момчетата на Еди Хау за първи път играят в елита на Англия. Черешките, както са известни, са един от най-евтините отбори в лигата. Те спечелиха промоция за Висшата лига и като нищо може отново да се борят за промоция през следващия сезон. Борнемут са фаворити като изпадащи.

Уотфорд

2. Уотфорд – другият новак в елита също не изглежда силен, колкото останалите отбори в лигата. Стършелите направиха добра подготвка и успяха да закупят футболисти, които имат опит при най-добрите отбори в Англия, но това едва ли ще помогне да се спасят. До момента през сезона имат три равенста, което е добър атестат за тях, но сезонът е дълъг и проблемите може да се появят скоро.

Съндърланд

3. Съндърланд – момчетата на Дик Адвокаат едва се спасиха през миналата кампания, но този сезон изпадането изглежда повече от гарантирано. Футболистите на холандския треньор изглеждат безидейни в атакуваща фаза, а в защита просто изглеждат нелепо. Единствено Съндърланд и Уест Бромич Албиън нямат записана победа до момента в лигата.

УБА

4. Уест Бромич Албион – вече споменахме, че Дроздовете нямат победа през настоящия сезон. Те завършиха миналия с няколко слаби резултати, а липсата на нови попълнения в състава също си оказва думата. Няма да бъдем никак изненадани, ако звездата на отбора – Сайдо Берахино пожелае да напусне отбора още през този трансферен прозорец. Запитване за здвездата направиха няколко клуба от Англия, най-настоятелни са Тотнъм Хотспър, който са готови да дадат сума от порядъка на 15 млн за 22-годишния агличанин, който се представи добре през миналия сезон.

Ако обичате залаганията, може спокойно да заложите, че някои от тези отбори ще изпадне от Висшата лига тази година.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg