ЦСКА с нови собственици

0

След неколкочасови преговори и месеци драми, сделката за ЦСКА стана факт. Александър Томов бе принуден да прехвърли всички акции, собственост на неговата „Лира Инвестмънт“, на единия от оторизираните представители от феновете – Милко Георгиев. Едно от условията за да се постигне положителният край е било „Лира Инвестмът“ да се откаже от всякакви финансови претенции, свързани с клуба от „Армията“. Второто е да не се дават никакви пари на мениджъри и треньори, които съдят клуба, като дълговете да останат пасив за Томов.

Най-късно утре се очаква Борислав Лазаров и Милко Георгиев да дадат пресконференция и да кажат кои ще са новите инвеститорите в ЦСКА. По всяка вероятност, поне в началото, Ивайло Манджуков ще поеме финансирането на отбора. От шести април в клуба ще се инициира одит с цел да се проверят документите, които са свързани с паричното състояние на армейския отбор и да се открият нередности и други възможни задължения. Освен двете фамилии се очаква сериозна помощ от организацията „ЦСКА Завинаги“.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg