ЦСКА потъва като Титаник, кой ще плати сметката

0

Потъваме като Титаник и то благодарение на омразата Ви към Томов и Стойчо Младенов. Томов нямаше, но намираше средства за ЦСКА, а сега положението какво е? Когато Томов и Стойчо бяха с нас завършихме 2-ри със същите проблеми като днешните, всичко е същото, каквото беше и тогава.

Бяхме на първо място и щяхме да станем шампиони, но онези – Инджов и Манджуков накараха феновете да скочат срещу Стойчо, онези двамцата докараха ЦСКА до това състояние, а да не забравяме и господин Милко, а той откъде се взе?… дойдоха да докарат до фалит ЦСКА и са на път…

Не искам да го казвам, но ако ЦСКА не е в А група, платената телевизийка ще умре, стадионите ще са празни, а футболът тотално ще си отиде от нас.

ЦСКА имаше толкова мачове без победи, без гол дори, А ФЕНОВЕТЕ ПОКРЕПЯХМЕ ОТБОРА ВСЕ ЕДНО СА ШАМПИОНИ. Сегашните управници хвърлят вината върху г-н Томов, казват, че той е виновен, защото им е най-лесно да се оправдават и да търсят вината в другите, а не гледат себе си, че за НИЩО не стават – досега каквото са казали или обещали всичко е било ЛЪЖА.

Да кажат скъпите управници какво правят и кога ще видим резултат и яснота? Ще ни пуснат ли изобщо в А група? Ще има ли забрана новото АД да играе в Европа за три години? Хайде нека дадат някакви отговори, вместо плюене!

Защото ЦСКА при Томов взе лиценз, а при тези какво? Откъде се взеха тези? Те са виновни, те накарахa феновете да скочат срещу Стойчо! Прав беше Стойчо и сега отново е прав за всичко, а виновните са те.

ЦСКА, Томов, МладеновСъс Стойчо и Томов ЦСКА горя в ада, както сега, но взе лиценз. Всичко беше измама, всичко беше интерес. Сега всички се чудим откъде се натресоха тези!? Плачем за Томов и Стойчо, аз и тогава писах статии, когато настройваха всички срещу тях двамата с призив към феновете на ЦСКА: „не скачайте срещу Стойчо, един ден отново ще го молим да се върне“, но господата Инджов и Манджуков си свършихa работата много добре и настроихa червена България срещу тях… Срам нямат ли?

Томов е казал миналата седмица да му дадaт ЦСКА и той е щял да плати всичко и да вземе лиценза, но те са отказали, а щом са отказали да направят така, че ЦСКА да получи лиценз , целта им е ясна. Но, Господ гледа, малко остана!

Помните ли как Ю. Инджов се отказваше от ЦСКА около двайсет пъти и то в рамките на три седмици? Петър Манджуков обеща ли лиценз? В момента ТЕ карат влака и ТЕ носят ЦЯЛАТА отговорност. Всякакви опити да се прехвърля вината върху Томов е излишна, да казват че Томов е виновен е смешно , защото ние с Томов лиценз взехме, а с тези накъде? Тръгнал ни Милко да се занимава с Томов…

ЦСКА, МанджуковГ-н Манджуков каза, че лиценз ще има…, но неговите изказвания са лъжи , защото лиценз още няма. Управниците още са спокойни, защото част от феновете все още им имат доверие, но ако пропаднат нещата къде ще бягат? Вие знете ли, че в България ще настане най-страшната война?! Да припомням ли КАКВО обещахa на феновете, за да спретнат събитията от края на март и КАКВО се случи на практика? Или те работата си я свършихa перфектно да фалират ЦСКА – най великият отбор граден с годините, да го закрият за няколко месеца не ги ли е срам и сa тръгнали да тъсят вината в другите.

Инджов, Манджуков и Милко нищо не сa свършили, откакто взехa акциите, освен да фалират един клуб.

И още нещо странно да отбележим. Защо с Литекс не бе пуснат вторият вход на сектор Г? По какъв начин ще издържат клуба „господата“?

Инджов беше казал, че ако не стане отборът шампион всички си заминават!!! Ами какво чакат още?

Върнете ЦСКА на Томов да вземем лиценз.

ЦСКАМилко, нали много обичаше отбора? Разправяше навсякъде красиви лъжи, за да спечелиш на своя страна феновете на ЦСКА, за да ти прехвърлят акциите, и ето – получи своето. Един въпрос към Г-н Георгиев. Колко пари струваше любовта Ви към ЦСКА? Не сe ли дадохте много евтино?

Още един въпрос. Защо управниците на ЦСКА се крият? Нека излязат и да кажат ПОНЕ ЕДИН ПЪТ ИСТИНАТА!

Но, какво да излизат и да казват какво правят, след като е ясно, че не правят НИЩО!

Денят, в който ще трябва да обяснят какво се случва наближава и всеки ще си сърба това, което си е надробил. Ще има справедливост! Това е ЦСКА, а действията на феновете на ЦСКА са равносилни на най-страшната война.

Това е ЦСКА! Винаги е имало и винаги ще има ЦСКА.

НИЕ ЩЕ СМЕ С ЦСКА НАВСЯКЪДЕ, ЩЕ ПОДКРЕПЯМЕ ОТБОРА И НАКРАЯ НА СВЕТА, ЗАЩОТО ЦСКА ВИНАГИ ЩЕ ГО ИМА!
България е синя и червена.
България е Левски и ЦСКА.
Без един от тези два отбора България НЯМА НИЩО!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg