Уникално! Заек сервира бира на собственика си

0
След свръхспециална дресировка домашен заек доставя в количка бутилка бира на стопанина си при команда. Клепоушият домашен любимец на бели и черни петна показва уменията си в почти едноминутен видеоклип, качен от собственика му в Ю Тюб. След появата си в глобалната мрежа изпълнителният зайко се е гледал за пет дни почти 700 хиляди пъти.
Култивираният с много труд и постоянство четириног приятел отговаря на името Уолъс. Заекът е роден в Бруклин. Стопанинът му е сглобил специална олекотена картонена четириколка. В нея винаги има качена бутилка бира.
След като господарят на заека пресуши едната бутилка пиво дава знак на Уолъс, а заекът съвсем чинно отива при количката, изправя се на двата си задни крака, а с предните доста внимателно я придържа, бутайки я до своя собственик. Пухкавият заек в далматинска окраска прекосява целия килим, за да стигне до бюрото на жадния си стопанин.
Естествено, клипчето е върхът на айсберга в YouTube. Има и други кратки видеа, в които може да проследите пътя на Уолъс до забавното изпълнение на заявката от заека-сервитьор. Вижте сега целия 52-секунден клип на едно заешко съвършенство:
Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg