Яжте тези 3 закуски сутрин и резултатите ще Ви удивят

12

Всички сте чували, че закуската е най-важното хранене за деня. Това е така, тъй като обмяната на веществата по време на сън е най-добра, а една стабилна закуска след ставане от леглото със сигурност ще ускори отслабването Ви. Ето три вида закуски, които може да консумира цялото Ви семейство за добро здраве.

закуски, отслабванеОвесени трици

Тази невероятна закуска съдържа основни хранителни вещества, сред които и фибри. Именно те могат да Ви държат изцяло сити за по-дълъг период, показват данните от скорошно проучване. Освен това, овесените трици ще контролират Вашият глад през целия ден.

Овесена каша

Хората, които консумират по-купа овесена каша за закуска е доказано, че се чувстват по-малко гладни през целия ден, в сравнение с тези, които ядат същото количество калории други зърнени култури, според ново скорошно изследване на доброволци.

Яйца за закуска

Яйцата в салатите са полезни!Две яйца сутрин след сън насърчават по-ефективно намаляването на теглото, отколкото консумирането не тестен продукт като баница или брецел, например. Яйцата са богати на протеини – около 5,5 грама в едно средно голямо яйце. Добавите ли не повече от две яйца сутрин към закуската си сутрин, ще бъдете сити за по-дълго време. Нещо повече, яйцата са богати и на хлор, който подобрява функцията на нервната и сърдечно-съдовата система.

закуски, отслабванеЯжте тази нискокалорична закуска всяка сутрин, за да свалите бързо и трайно излишните килограми

 

Помнете едно – закусвайте по-обилно сутрин! Това е препоръчително, тъй като метаболизмът е най-активен през нощта. По-обилната закуска може да доведе до ефективно и по-бързо намаляване на теглото Ви.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!12 коментара

  1. Aнгелина Кулева на

    🙂 Всеки е свободен да вярва на всякакви писания. Докато сутрин до 9-10 часа закусваш, независимо какво и не даваш време на черният дроб да се освобождава от отровите, можеш да ядеш трици безкрайно, резултатът ще е един-няма отслабване. Само ако черният дроб върши своята работа изгарянето на мазнини е на най-високо ниво. Но докато той е зает с новата закуска, отровите се складират по нататък. Ако някой тук наистина иска да отслабне, нека ми се обади, че и безплатно ще му дам информация. Разковничето е не във временното отслабване, ав промяната начина на храненето. Тогава отслабваш трайно. Мазнини не се изгарят само като спортуваш, ти можеш да направиш така, че 24 часа на денонощието твоят организъм да го прави. Единственното условиие-ти не трябва да му пречиш!!!, това, което нормално хората правят 🙂 🙂 държат се с организма си като с враг.

  2. цветанка Попкина на

    Г-жо Кулева, много сте права! Храненето трябва да бъде от 12 до 18 часа.Аз също бих искала да се свържа с Вас, как да стане???

Коментирай в Delo.bg