Революционно! Лекарството за рак е в… червата ни

0

Доказано е, че с достатъчно силна доза химиотерапия могат да бъдат унищожени туморите на различните тъкани и органи. Това обаче преди всичко убива пациента. Според американски учени в нас самите се намира решението на проблема, свързан с лечението на почти всички видове рак и по-конкретно в храносмилателната ни система. Те сравняват лечението на рак с химиотерапия като поливането с противопожарен маркуч на растения, т.е. ако растенията се наводнят твърде много, може да загинат.

лечение на рак

Ян Гуо Генг от Университета в Мичиган е категоричен, че шансовете за оцеляване на пациенти, лекувани с химиотерапия растат, ако храносмилателната им система остане здрава и функционална, въпреки отровите, съдържани в химиотерапията. Учените открили биологичен механизъм за защита на храносмилателния тракт на мишки, които вече са получили смъртоносни дози химиотерапия. Ако това се потвърди и при хората, откритието би могло да бъде революционно.

лечение на рак„Убедени сме, че тази техника може да лекува тумори в по-късен етап, като метастази. Ако нашите прогнози са точни, хората вече няма да умират от рак. Всички тумори на различни тъкани и органи могат да се убият със силна доза химиотерапия и облъчване, но проблемът е, че лечението на метастатичните тумори преди всичко убива пациента“,

категоричен е Генг. Според новото откритие, определени протеини, които се свързват със специфичните молекули на стволовите клетки на червата, насърчават клетките да поправят вредите, нанесени на червата.

Експериментът доказва, че от 50 до 75 процента от мишките, получили молекули R-спондин 1 и 2 Слит, са преживели смъртоносната доза химиотерапия. Нито една от тези, които не са я получили, не е останала жива. Разбира се, техниката на учените трябва да се потвърди при клинични проучвания и върху хора.

лечение на ракТази билка убива 98% от раковите клетки само за 16 часа (видео)

 

лечение на ракТози странен плод убива ракови клетки и бори диабета

 

лечение на ракГъби предпазват от рак на кожата

 

лечение на ракМъжът, който откри основната причина за рака каза… Вие никога няма да чуете това от личния си лекар!

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg