Ето ги! Носителите на първите фризьорски награди You Are The First

0

На пищна церемония бяха отличени първенците във фризьорската професия – You Are The First.

Най-вълнуващата награда – „Почетна грамота” за постижение на годината бе дадено на рекордьорката на Гинес Ваня Иванова. Чаровницата от Пазарджик е част от техническия екипна BES, Милано, представен от Christian Of Roma. Тя прослави България със своя талант и упорство! 6 месеца подготовка, 8 часа без храна и вода, 330 вдигнати коси, нито една дисквалифицирана прическа и безвъзмездната подкрепа на приятели и колеги, носят на първата за тази вечер призьорка признанието за рекорд на Гинес. Тя ще получи „Почетна грамота” за постижение на годината.

Награда специална значка за благотворителност получи италианския гримьор Рене Бонанте. Години наред той създава визии и гримира жените, преминали през химиотерапия, за да могат да са пълноценни в своето всекидневие. Неговата кампания „Грим за една усмивка” е посветена именно на тях. Той е създател на хитови визии за театъра, киното и светските издания. Наградата му бе връчена от Евгени Минчев.

фризьорски награди

В категория Alfaparf – Фабрика за цветове почетната статуетка You Are The first грабна Оля Николова от София. А наградата й връчи Едуардо Паудо – главен техник на Alfaparf. Оля получава и правото на участие в международния конкурс за цвят на Alfaparf, както и възможност за участие в международно шоу, заедно със стилист на същата компания.

В категория BES отличник е Стефан Пондев от Казънлък. Статуетката му бе връчена лично от президента и собственик на компанията Серджио Фреголи.

Скот Фос, който оглавява платформата за международни трейнъри и арт директор на Sexy Hair зарадва Марияна Господинова от Стара Загора със статуетка в категория Sexy Hair – Express yourself и с новината, че ще се обучава в академията на Sexy Hair в Калифорния.

Зелените салони бяха отличени в лицето на собственика на Зелен салон във Варна – Веселина Казакова. Статуетката й бе връчена от Винченцо Валенти, експорт мениджър на O-way.

Специалният приз на сп. YOU бе присъден на един от най-младите участници Райя Райчева от София. Самият издател на фризьорската библия Марко Петрели поздрави талантливата фризьорка.

Носителката на титлата Мис България за 1998-а Наталия Гуркова връчи на фризьора Любен Николов наградата за Фризьорско шоу на годината, а любимият коафьор на Николета Лозанова – Венелин Кондаков – Вени бе отличен за Фешън стилист. Той получи наградата си от звездата на NYFW – Мат Суини – криейтив директор на L`Anza, най-новата марка в портфолиото на Christian Of Roma. След броени дни Вени заминава за Лос Анжелис, където в Академията на Sexy Hair ще изучава най-новото в техниката на стилизирането и подстригването на косата.

Наградите You are The First са посветени на две големи годишнини – 25 години от създаването на Christian Of Roma и XX-а годишнина на Международния фестивал на прическата и красотата, плод на съвместното сътрудничество на Елена Кристиано с Inetrcoiffure България и Стилист Капанов. Самият корифей на ножицата раздаде 23 награди същата вечер.

Мариян Станков – Мондьо, Катя Роуз, Искра Радева, Вили и артистичния директор ан фестивала Маури, Виолина Маринова, главният редактор на сп. ELLE Мария Георгиева и главният стилист на BTV Станимира Янакиева, които са и членове на журито, както и гостите на г-жа Кристиано ще получат подарък – най-новия брой на българското издание на сп. YOU, чието четвърто издание е посветено на престижните фризьорски награди. Броят е озаглавен You are The First lady. В него може да прочетете и статията на Костадин Филипов, главен редактор на delo.bg – Феноменът „BG Първа дама“

първи дамиФеноменът „BG Първа дама“

 

Специален гост на елегантната вечер бе г-жа Маринела Арабаджиева, придружена от директорът комуникации на хотелската верига и SFW Ангелина Ангелова.

За доброто настроение на гостите се погрижиха талантливите дами от квартет Интро. Елегантен балет, с ръководител Мартин Влахов оцвети нощта в танц и светлина. Публиката аплодира и появата на екипа на Inetrcoiffure България, които обраха овациите на посетителите на престижния фризьорски форум в Осака, както и на шоуто на маестро Саверио Палма.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg