„Мис Армения България 2017“ спечели участие в сериал (видео)

0

Хрипсиме Хачатрян спечели короната на престижния конкурс „Мис Армения България 2017“, който се проведе в Пловдив. 20-годишната благоевградчанка се представи блестящо в надпреварата и пребори останалите 10 претендентки.

Мис Армения България 2017

Родената в България арменка преподава танци на деца, заедно със своята по-голяма сестра. Освен парична награда от 1000 лв., участие в много фотосесии и събития, тя спечели и роля в първия сериал, продуциран от пловдивската компания Plovdiwood „Лъжливи рими“. Очаква се снимките за сериала да започнат в края на ноември.

Мис Армения България 2017

На второ място в конкурса, чийто медиен партньор е delo.bg, се класира 18-годишната Дженифър Коюниан от София, а третото остана за Елиза Дермесробян, която е на 23 години, също от столицата.

Мис Армения България 2017

Конкурсът се организира от Съюза на Арменците в Европа- клон България и цели популяризирането на арменската култура в страната. Водещ на звездното събитието бе Драгомир Симеонов, който въведе гостите в историята и каузата на конкурса.

Участничките трябваше да впечатлят взискателно жури, сред което бяха легендарният гимнастик Йордан Йовчев и актрисата Радина Думанян.

Мис Армения България 2017

За целта представителките на арменската общност дефилираха в три кръга – с всекидневните облекла на „Вон Голденбург Колекшън“, с официалните тоалети на топ дизайнера Стоян Радичев, а в най-зрелищния – бяха облечени в арменски народни носии и изпълняваха арменски танц.

Мис Армения България 2017

Освен на красотата на участничките гостите се насладиха и на изпълненията на арменския състав „Иереван“ и на младия изпълнител Бонимир Бонев.

Мис Армения България 2017

По време на конкурса се състоя и търг на вещи, предоставени от известни личности в България.

Мис Армения България 2017

Присъстващите разпалено наддаваха за юбилейната топка и биографична книга на Христо Стоичков, маратонки, с които Камен Донев е изиграл повече от 250 представления, ръкавици на Кубрат и Тервел Пулеви и трико на олимпийския шампион Армен Назарян. Всички средства, събрани от търга, ще бъдат дарени на семейства с репродуктивни проблеми.

Коментирай с Facebook

коментара

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg